Контракти.ua

550  —  30.04.21
Напередодні Великодня Лілія Ребрик поділилась рецептом бісквітного пирога з яблуками
Напередодні Великодня Лілія Ребрик поділилась рецептом бісквітного пирога з яблуками

Ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» й акторка Лілія Ребрик обожнює тішити рідних чимось смачненьким. Вже цієї неділі ми відзначатимемо Пасху, тож телезірка пропонує приготувати ніжний десерт, який точно припаде до душі вашій сім’ї.

«Цей десерт смакує і до соку, і до чаю, і до кави, і до вина чи шампанського, – каже ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик. – Пиріг вийде дуже смачним і повітряним, якщо дотримуватись одного правила. Мій головний секрет – приготувати всі продукти так, щоб, збиваючи, не перериватися на додавання інгредієнтів. Тобто одною рукою збивати масу, а іншою постійно щось додавати».

Для приготування бісквіта за рецептом ведучої «Ранку з Україною» вам знадобляться:

•          4 яйця

•          склянка цукру

•          неповна склянка борошна

•          2-3 середні яблука

•          сік лимона

•          пудра для прикрашання

Приготування:

1. Відділити білки від жовтків. Білки відправити в холодильник – якщо вони трішки охолонуть, бісквіт вийде особливо смачним.

2. Круглу форму для випікання застелити пергаментним папером. Очистити яблука від шкірки, порізати і збризнути соком лимона. Викласти яблука у форму.

3. Збити міксером охолоджені білки, додаючи цукор. Цукор всипати повільно, не зупиняючись при цьому збивати. Тоді вийде пишна піна як для бізе. Збивати слід недовго, щоб пиріг мав гарну скоринку. Акуратно, не зупиняючись, по одному додавати жовтки, трохи зменшивши швидкість міксера. В кінці додати борошно і швидко все перемішати – тоді тісто вийде повітряним.

4. Залити отриманою масою яблука і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин. Готовий десерт посипати пудрою.

 

Статьи по теме
Рубані котлети з індички: швидкий рецепт
Рубані котлети з індички: швидкий рецепт

Коли у вас немає часу й бажання готувати фарш, приготуйте швидкі, соковиті котлети з індички без м'ясорубки. Для цього дрібно наріжте м'ясо, додайте сметану, часник, яйця і борошно.
05.05 — 177

Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт
Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт

Печиво виходить розсипчастим з м'якими вкрапленнями шоколаду і просто тане в роті.
24.04 — 203

Солона карамель: рецепт приготування від шеф-кухаря
Солона карамель: рецепт приготування від шеф-кухаря

Чудово підходить для випічки, десертів або шоколадних цукерок.
14.04 — 168