Контракти.ua

864  —  27.04.21
«Всюди люди»: Анатолій Анатоліч зізнався, що декілька днів не міг вилетіти з Домінікани
«Всюди люди»: Анатолій Анатоліч зізнався, що декілька днів не міг вилетіти з Домінікани

Спеціально для зйомок нового тревел-шоу «Всюди люди» на каналі «Україна» ведучий Анатолій Анатоліч вирушив у сонячну і гостинну Домінікану. Перебуваючи на березі Карибського моря, телезірка зізнався, чим зачепила його Домініканська республіка та розповів про особливості відпочинку на далекому острові.

Популярний телеведучий Анатолій Анатоліч постійно ділиться з шанувальникам найцікавішими пригодами, які трапляються з ним на зйомках тревел-шоу «Всюди люди». Днями відомий блогер розповів, як через затримку рейсу був змушений залишитись у далекі країні кілька днів, та порівняв Домінікану з відомим районом у центрі Києва.

«Для мене Домінікана, як Воздвиженка – там тільки фоткатись прикольно, але не жити, – написав ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч у своєму Інстаграм. – Нам двічі скасовували рейси, тому я провів тут зайвих два дні на пляжі без зйомок, і це був просто «день сурка». Я ледь з глузду не з'їхав. Такий відпочинок можливий тільки з дітьми, самому – це просто капець».

Та незважаючи на пригоди команди тревелу, телезірка запевняє – у цій країні вони відшукали найкращі історії та факти про місцевих жителів, їхній побут і традиції. А щодо відпочинку – у ведучого є свої вподобання.

«Я нереально кайфонув від зйомок! Випуск із Домінікани буде неймовірним: круті герої, класні історії, але що стосується відпочинку – це не моє. Так, звичайно, це суб'єктивізм. Знаю багато людей, які у захваті від цієї країни. Але для мене в 10 разів кращі Мальдіви, у 5 разів крутіша Флорида і в 3 рази комфортніша Греція. Всім цьом», – поділився ведучий тревел-шоу «Всюди люди» Анатолій Анатоліч.

Ведучий хвилювався, що через затримку рейсу, міг не встигнути на ексклюзивну трансляцію 93-ї церемонії вручення найпрестижнішої премії світу «Оскар»®, адже саме він був коментатором грандіозної події. Наразі телеведучий перебуває у Києві. Анатолій Анатоліч насолоджується часом, проведеним із своєю родиною та будить українців в ефірі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Як повідомлялося раніше, тревел-шоу «Всюди люди» розповість про побут і особливості життя мешканців далеких країн, з метою позбавити українців уявних стереотипів про них. Відвідуючи різні країни, ведучий проєкту Анатолій Анатоліч не лише покаже всі цікавинки світу, а й познайомить глядачів з громадянами країн, побуває в їхніх оселях, завітає на роботу, розповість про їхнє життя, вподобання та взаємодію з державою, ціни на продукти, на комуналку.