Тиждень останніх приготувань перед Великоднем розпочато. І поки господині складають списки для закупок і вирішують, чим би смачним та оригінальним побалувати всю рідню, шеф-кухар програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман пропонує власні рецепти для святкового столу.
У рубриці «Смачний ранок» ведучий поділився рецептом вишуканої закуски, яку ви ще точно не куштували.
Для фаршированих крашанок за рецептом ведучого «Ранку з Україною» знадобляться:
Крашанки – 5 шт.
Оселедець – 0,5 шт.
Крем-сир – 3 ст.л.
Французька гірчиця – 1 ст.л.
Кумин, кріп і зелена цибуля
Обережно почистити яйця від шкарлупи, щоб не пошкодити цілісність білка. Розрізати крашанки навпіл, дістати жовтки і висипати їх у глибоку миску. Білки викласти на блюдо.
Оселедець розібрати на філе і дістати кістки. Мілко нарізати одну половинку, але не до стану каші, а маленькими шматочками. Подрібнити пучок кропу і зеленої цибулі. Відправити нарізані інгредієнти до жовтків, додати крем-сир, гірчицю і половину чайної ложки кумину. Перемішати начинку до однорідного стану і перекласти у кондитерський мішок, за допомогою якого висадити начинку у заготовлені білки. Прикрасити зеленню. Смачного!