В авторській рубриці «Смачний ранок» Григорій Герман дивує неймовірними рецептами української та світової кухні. У новому випуску програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий розповів, як приготувати ніжні і соковиті цибулеві кільця в ароматному беконі.
«Весна – це чудова нагода виїхати на природу! Та там можна насолоджуватись не лише співом пташок, а й смачними стравами, приготованими на вогнищі. Сьогодні я поділюся з вами рецептом неймовірної закуски до пікніку – цибулеві кільця у беконі, приготувати які, до речі, можна і в духовці», – коментує Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».
Для приготування закуски за рецептом ведучого програми «Ранок з Україною» знадобляться:
Цибуля – 4 шт.
Бекон – 300 г
Копчена паприка – 1 ч.л.
Гірчиця – 1 ст.л.
Мед – 1 ст.л.
Сметана – 3 ст.л.
Зелень і сіль
Почистити цибулю і нарізати кільцями завтовшки 1 см. Вийняти серединку. Для того щоб прибрати зайву гіркоту цибулі, помістити кільця у миску з холодною водою на 4-5 хвилин. Викласти кільця на паперові рушники і промокнути.
Перекласти кільця у миску, додати копчену паприку і сіль. Ретельно перемішати. Загорнути кільця беконом і викласти на деко. Запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 15 хвилин.
Тим часом можна приготувати універсальний соус. Для цього слід змішати сметану з гірчицею та медом. Подрібнити зелень і посолити за смаком.
Готові кільця подавати з соусом, прикрасивши гілочкою розмарину. Смачного!