Контракти.ua

699  —  22.04.21
Ароматні та соковиті цибулеві кільця в беконі: оригінальний рецепт Григорія Германа
Ароматні та соковиті цибулеві кільця в беконі: оригінальний рецепт Григорія Германа

В авторській рубриці «Смачний ранок» Григорій Герман дивує неймовірними рецептами української та світової кухні. У новому випуску програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий розповів, як приготувати ніжні і соковиті цибулеві кільця в ароматному беконі.

«Весна – це чудова нагода виїхати на природу! Та там можна насолоджуватись не лише співом пташок, а й смачними стравами, приготованими на вогнищі. Сьогодні я поділюся з вами рецептом неймовірної закуски до пікніку – цибулеві кільця у беконі, приготувати які, до речі, можна і в духовці», – коментує Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Для приготування закуски за рецептом ведучого програми «Ранок з Україною» знадобляться:

Цибуля – 4 шт.

Бекон – 300 г

Копчена паприка – 1 ч.л.

Гірчиця – 1 ст.л.

Мед – 1 ст.л.

Сметана – 3 ст.л.

Зелень і сіль

Почистити цибулю і нарізати кільцями завтовшки 1 см. Вийняти серединку. Для того щоб прибрати зайву гіркоту цибулі, помістити кільця у миску з холодною водою на 4-5 хвилин. Викласти кільця на паперові рушники і промокнути.

Перекласти кільця у миску, додати копчену паприку і сіль. Ретельно перемішати. Загорнути кільця беконом і викласти на деко. Запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 15 хвилин.

Тим часом можна приготувати універсальний соус. Для цього слід змішати сметану з гірчицею та медом. Подрібнити зелень і посолити за смаком.

Готові кільця подавати з соусом, прикрасивши гілочкою розмарину. Смачного!