Контракти.ua

597  —  20.04.21
Жінка, яка кинулася на 11-річного сина з ножем, прийде на ток-шоу «Говорить Україна»
Жінка, яка кинулася на 11-річного сина з ножем, прийде на ток-шоу «Говорить Україна»

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у вівторок, 20 квітня, жінка, яка порізала власного сина розповість, що її змусило піти на цей крок. Того дня між мамою її 11-річним сином Олегом сталася сварка, і тоді жінка взяла ножа та поранила хлопчика. Дитині надали першу допомогу, а мати на два дні зникла з дому. Чому жертвою матері став саме молодший син? Де був батько, коли дружина чинила моторошну розправу, і до чого тут палиці та каміння, стане відомо у студії ток-шоу.

Про допомогу ток-шоу «Говорить Україна» попросила односельчанка родини, де ледь сталася трагедія. Жінка була вдома, коли почула за вікном дитячий плач. Потім прибігли внучка і чоловік, які сказали терміново викликати швидку і поліцію, адже їхня сусідка Алла порізала сина.

«Я ледь не вмерла від побаченого! Олег ридав і тримався за голову, по руках текла кров! Навіть часу не було розпитати в дитини, що сталося, він тільки сказав, що це мати на нього з ножем кинулась! Я забігла до хати, щоб знайти медикаменти і обробити рану, взяла серветки з бинтом, почала йому прикладати. Рана була в районі скроні шириною приблизно 4 сантиметри. Згодом Олега забрали до лікарні», - говорить сусідка на каналі «Україна».

У родині ще є старший син, який в той день теж був у будинку. За словами сусідів, жінка кинулася на дитину з ножем, тому що Олег приміряв одяг старшого брата Артема, а їй це не сподобалось. Та є у селі і ті, хто стає на захист жінки.

«Не потрібно терпіти домашнє насилля, бо від цього страждаєте не лише ви, а ваші близькі та діти. Ви ніколи не знаєте, що стане останньою краплею і в який момент у вас здадуть нерви. Діти – найцінніше, що є. Потрібно зростати їх у любові та повазі, давати їм достойний приклад – бо вони наше майбутнє!», - переконаний ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов.

Що скаже батько дітей, чому хлопчиків вже вилучали з родини, та якого майбутнього бажають матері її діти стане відомо у студії ток-шоу.

Статьи по теме
«Я дуже заощадлива жінка»: Оля Полякова не купує собі дорогі речі
«Я дуже заощадлива жінка»: Оля Полякова не купує собі дорогі речі

У найсвятковішу ніч року, 31 грудня, о 20:00 на телеканалі «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна МАСКА», яке об’єднає найпопулярніших людей країни. Зірковий детектив проєкту «МАСКА» Оля Полякова на знімальному майданчику розповіла, які подарунки чекає від чоловіка та чому впевнена, що вони будуть недешеві.
30.12.21 — 453

Ексклюзив «Говорить Україна»: жінка, яку звинувачують у вбивстві її новонароджених дітей, вперше розповість про жахливий вчинок
Ексклюзив «Говорить Україна»: жінка, яку звинувачують у вбивстві її новонароджених дітей, вперше розповість про жахливий вчинок

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у середу, 24 березня, стануть відомі подробиці моторошної трагедії, яка трапилася на Житомирщині.
25.03.21 — 708