Контракти.ua

1051  —  06.04.21
На зйомках серіалу «Без тебе» актори самостійно виконували трюки
На зйомках серіалу «Без тебе» актори самостійно виконували трюки

5 квітня, о 21:00 глядачі каналу «Україна» побачать прем'єру гостросюжетної мелодрами «Без тебе» виробництва кінокомпанії «Київтелефільм». 16-серійний фільм розповість про пробивну аферистку Клару, яка йде на угоду зі слідством, не підозрюючи, чим це для неї обернеться. Оскільки в картині є яскраво виражена детективна лінія, герої раз у раз потрапляють в різні екстремальні ситуації. Саме тому на знімальному майданчику серіалу було поставлено чимало трюків.

Зйомки картини проходили в Києві та Київській області в кінці 2020 року. Протягом двох місяців команда кінокомпанії «Київтелефільм» створювала яскраву історію. Головні ролі виконали добре знайомі глядачам каналу «Україна» актори Віра Шпак та Олександр Константинов. Артисти вже зустрічалися на знімальному майданчику, тож довго звикати одне до одного їм не довелося.

У гостросюжетній історії ніяк не обійтися без трюків. У серіалі будуть і машини, які йдуть на дно річки, і підрізання авто на дорозі. Та якщо для небезпечних сцен кіношники задіяли професійних каскадерів, то бійки артисти відігравали самі. За це виконавицю ролі Клари, акторку Віру Шпак, навіть жартома прозвали Вірою Крофт.

«В одній зі сцен, наприклад, наша героїня кидає металеву кішку і підіймається на терасу другого поверху приватного будинку. Частково Віра робила це сама, частково – її дублерка», – розповідає постановник трюків, директор Ліги каскадерів України Назар Майборода.

Незважаючи на насичені екстремальні зйомки, головний акцент, безумовно, зроблений на особистих взаєминах героїв. Кожен з них, каже режисер серіалу Олександр Мохов, протягом історії змінюватиметься, адже саме в цьому запорука цікавої історії, за якою глядачеві захочеться спостерігати.

Крім Віри Шпак та Олександра Константинова, в новому проєкті також знялися Наталія Циганенко, Борис Георгієвський, Лариса Удовиченко, Ірина Калашникова, Іван Босільчіч, Радміла Щоголева, Алла Масленнікова й інші актори.

Оператор-постановник серіалу – Андрій Шкір. Продюсери – Вікторія Корогод, Ірина Черняк, Валентин Опалєв, Павло Карван, Світлана Карван.