Контракти.ua

699  —  01.04.21
Ведуча програми «Місія: краса» відверто розповіла про трагедію і як зуміла народити після цього двох синів
Ведуча програми «Місія: краса» відверто розповіла про трагедію і як зуміла народити після цього двох синів

Завжди приємна, спокійна та впевнена в собі Ірина Фролова допомагає учасникам проєкту «Місія: краса» впоратися з негативними емоціями, стати кращими й продовжувати жити щасливо. У програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» ведуча мейковер-шоу відверто розказала про той випадок, який може стати дуже важливим уроком для багатьох жінок.

У мейковер-шоу «Місія: краса»» ведучим доводиться бути свідками чужих стосунків, часом навіть сварок. Ірина Фролова та Ільяс Сахтара часто беруть на себе відповідальність допомогти героям зрозуміти одне одного через завдання програми та обговорювання проблем.

«Що потрібно людині, яка прийшла за допомогою? Насамперед – розуміння, підтримка, але і опора», – пояснила ведуча Ірина Фролова в програмі «Зірковий шлях».

Для неї опорою стала сім'я та коханий чоловік, з яким Ірина Фролова може про все поговорити. Григорій Герман теж працює на каналі «Україна». Тому вони прекрасно розуміють, що таке телебачення, зйомки, несподівані історії, сюжети та відрядження. Але в житті подружжя теж була історія, про яку Ірина Фролова зважилась розповісти.

«Я про це скажу, тому що хочу, щоб жінки розуміли: це буває, – пояснила ведуча мейковер-шоу «Місія: краса». – У мене завмерла перша вагітність».

Можливо, про цю непросту ситуацію почують інші жінки й зможуть зрозуміти себе, свій стан, свій біль, тому що, зі слів Ірини, для неї це був жах.

«Коли у жінки завмерла саме перша вагітність, щось з нею не так, то тоді досить великий ризик якихось ускладнень, – сказала Ірина Фролова в інтерв’ю для каналу «Україна». – Я просто на своєму прикладі хочу сказати, що навіть якщо таке сталось, то народити після цього двох абсолютно класних хлопців можна. Я це зробила і ви зможете».

Сьогодні вона щаслива й каже: «Я дізнавалась, все вийде!», але згадує той час із острахом, бо в 2014-му році їй здавалось, що світ тріщить по швах.

«Я почала дуже знецінювати все те, чого я досягла в житті. Я думаю, що це якраз і був момент кризи середнього віку, – розповіла Ірина Фролова. – І я розуміла, що із цього всього треба якось вигрібати. Бо коли мені казали про те, що у мене чудова сім’я, то перша думка була: «Мені просто дуже пощастило». Коли мені казали: «Слухай, ну ти ж телеведуча», а я собі думала: «Ну так, я телеведуча. Мені просто пощастило. А сама я ніхто й звуть мене ніяк».

Тільки помирившись із собою та зі світом, вона стала мамою спочатку Дані, а за кілька років і Луки.