Контракти.ua

669  —  25.03.21
Ведучий шоу «Всюди люди» Анатолій Анатоліч травмував ногу під час відрядження у Бразилії
Ведучий шоу «Всюди люди» Анатолій Анатоліч травмував ногу під час відрядження у Бразилії

Популярний ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч зараз перебуває у далекій екзотичній країні Бразилії. Для зйомок тревел-шоу «Всюди люди» каналу «Україна» ведучий відвідує найпопулярніші та найколоритніші місця Ріо-де-Жанейро, щоб розповісти про справжнє життя його мешканців та розвінчати усталені стереотипи про них.

Анатолій Анатоліч у Ріо-де-Жанейро не лише збирає цікаві факти про країну і її жителів, а й сам залучається до їхнього насиченого життя. Так, відвідуючи легендарні фавели, ведучий приєднався до місцевої забави.

«Я гуляв фавелами і побачив, як в асфальтній коробці малі бразильці грали у футбол. Звичайно, я поцікавився, чи можу приєднатись до них. Вони дозволили, проте сказали, що я маю зняти взуття. Незважаючи на те, що там асфальт, всі хлопці грали босоніж, тож я вирішив не виділятись. Проте до такого я був неготовий, – поділився ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч. – А виграла моя команда чи ні – ви дізнаєтесь у шоу «Всюди люди».

Захопившись грою, Анатолій Анатоліч так травмував ногу, що це ледь не завадило йому здійснити давню мрію – пробігтись вздовж узбережжя. Так, декілька днів ведучий мав зачекати, поки не загоїться рана, після чого поділився щасливою новиною.

«Біжу вздовж пляжу Копакабана у бік пляжу Іпанема і не вірю в те, що це відбувається зі мною! Я досі не розумію, що призвело до того, що я тут у Бразилії. Чи мріяв я про таке в дитинстві? Ні, навіть не міг собі дозволити міркувати про таке! Я досі не розумію, як це сталось, але мабуть треба вірити в себе і в те, що робиш! Я не хочу хвалитись, просто хочу поділитись і показати – все можливо! Все в ваших руках! Я щасливий, що повірив у себе і не підвів себе!» – розповів ведучий шоу «Всюди люди».

Ще більше цікавих фактів та історій про екзотичну країну глядачі каналу «Україна» дізнаються у перших випусках тревел-шоу «Всюди люди». Анатолій Анатоліч завітає до місцевих жителів Ріо-де-Жанейро, розповість про медицину та розвиток пластичної хірургії, умови праці бразильців, відпочинок, танці, серіали та футбол. Крім того, ведучий дізнається про сімейний побут та стосунки між чоловіками та жінками.