Контракти.ua

636  —  25.03.21
Один з учасників шоу «МАСКА» викрав Олю Полякову
Один з учасників шоу «МАСКА» викрав Олю Полякову

У дев’ятому випуску грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», учасники вражали не лише своїми співочими талантами, але й рішучими вчинками. Так, сильний Носоріг, який не приховує своєї симпатії до Олі Полякової, не став стримуватись – взяв її на руки і поніс за куліси.

В ефірі масштабного шоу «МАСКА» мужній Носоріг виконав пісню Олі Полякової «Номер один», присвятивши цей виступ їй самій. DZIDZIO вважає, що в цьому образі замаскувався актор Олексій Тритенко. У яскравому перфомансі взяли участь напівоголені танцівники, на спинах яких величезними літерами було написано «ПОЛЯКОВА». Королева ночі була вражена таким вчинком Носорога, але NK | Настя Каменських нагадала колезі, що в неї є чоловік.

«Навіщо ти взяла і розрушила картину світу? Може, він читати не вміє?» – пожартувала Оля Полякова в ефірі каналу «Україна», а ведучий шоу Володимир Остапчук висловив припущення, що під цією маскою може ховатись і сам чоловік Полякової – Вадим.

«Боже, дома вб’є!» – розсміявшись, сказала Оля.

Виявилось, що Носоріг не так просто виявляє інтерес до співачки – вони знайомі особисто в реальному житті. А ще цей герой професійно займався спортом.

«Я хотів би сказати, Олю, що ви надзвичайно дивовижна дівчина. Хочу, щоб ви завжди були здорові та дуже щасливі. Сподіваюсь, що я зможу зробити вас щасливою», – зазначив Носоріг. Після цих слів він взяв Полякову на руки і поніс за куліси. Всі присутні в залі були шоковані рішучістю учасника, а коли Оля і Носоріг повернулися, зіркові детективи поцікавились, що ж там відбувалося.

«Все було дуже швидко. Але тепер ти повинен зі мною одружитись», – заявила Полякова Носорогу. То яка ж знаменитість приховується під цією маскою?