Контракти.ua

600  —  25.02.21
Блогерка Діана Глостер розповіла «Зіркового шляху», що потерпала від домашнього насилля
Блогерка Діана Глостер розповіла «Зіркового шляху», що потерпала від домашнього насилля

Блогерка Діана Глостер у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповіла, що з дитинства потерпає від знущань рідного батька.

Глостер має більше 300 тисяч підписників в інстаграм. ЇЇ перший кліп «Нас нет» набрав вже сотні тисяч переглядів. Але не все так ідеально у житті знаменитості. Історія Діани Глостер, а точніше її сім’ї, стала активно ширитись у ЗМІ ще в 2016 році. Після того як мати дівчини виклала в мережі відео, де її колишній чоловік-чиновник нібито відбирає у неї найменшу з 5-ти доньок.

Після скандальних публічних сварок, каже блогерка, її 4-річну сестричку все ж повернули матері. Але, за словами Діани, батько, попри свій новий шлюб, досі не дає їм спокою.

«Я це вперше розказую. Це скрізь, реально. Ось у мене наче все добре, але я дуже нервую, і чесно кажучи, не знаю, як це припинити. Це відкрите психологічне насилля, і воно продовжується до цього часу», - поділилася на каналі «Україна» Глостер.

Як розповідає Діана, батько ще з дитинства завжди знаходив причину, аби її принизити.

«Неправильно помила посуд або не прибрала іграшки, він завжди казав, що я «бестолковая, тупая овца» і все таке інше. Мама мене підтримувала, але вона дуже боялася батька, не могла йому якийсь час просто нічого сказати, і це було просто страшно», - розповіла зірка соцмереж.

За словами Діани, батько зазвичай чіплявся до матері, до неї і до молодшої сестри, маленьких він не чіпав. Таке пекельне життя, каже Діана, тривало доти, доки вони не дізнались, що у чоловіка паралельно є ще одна сім’я. Мати Діани подала на розлучення та перебралася з дітьми в орендоване житло. І тоді, за словами дівчини, почалося найстрашніше.

«Одного разу вона пішла до кафе і просто сиділа пила каву з подругою, і він прийшов забрав її з кафе, запхав у машину, і побив», - розповіла Глостер.

Вже біля під’їзду, продовжує розповідати Діана, батько хотів прорватись у їхню орендовану квартиру. Але матір, продовжує дівчина, через домофон благала не впускати його.

«І потім я у домофон почала кричати, будь ласка, залиш нас. Він почав кричати, що я повія, що знищить мене і все таке інше, потім вибіг. І я пам’ятаю, як я впускаю маму додому, вона відкриває рота, а в неї все у крові, на руках сліди. І це було дуже страшно. І пам’ятаю, як ми поїхали знімати побої, але він заплатив поліції, і забрали всі заяви наші, і історія ця продовжувалася рік, - поділилася Діана Глостер, - він може розказувати моїм сестрам, що я зробила аборт, хоча я ніколи в житті не робила аборт. І коли він таке каже їм, я виставляю сторіс, і кажу, що це ненормально, що, якщо ти раз це скажеш, я знову розкажу це публічно для того, щоб всі знали, як це буває, і що ти за людина».