Контракти.ua

910  —  25.02.21
Даня Вегас розповів «Зірковому шляху», як без освіти і зв’язків підкорив столицю
Даня Вегас розповів «Зірковому шляху», як без освіти і зв’язків підкорив столицю

Блогер Даня Вегас у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповів, як йому довелося ночувати на вулиці та заробляти перші гроші.

Блогер та засновник TikTok-дому Даня Вегас народився на Луганщині. Тато хлопця - підприємець, мама - дитячий психолог. А Даня свої перші гроші почав заробляти, роздаючи листівки, працюючи офіціантом та збираючи меблі.

«Я повний цикл робив: від розробки, розпилу, замовлення з заводу. Збірка фурнітури, це ось прям було важко, поперек болів», - пригадує блогер на каналі «Україна».

І тоді хлопець зрозумів, що краще працювати не руками, а…ногами. Знайомі порадили йому спробувати себе у модельному бізнесі. І у 16 років юнак вирішив переїхати з Сєвєродонецька до Києва.

«У мене було 40 доларів, тисяча гривень. Їх вистачило на два дні. На хостел. Він 300 грн коштував, і ще на їжу, на два дні. І все. Почалося виживання. На вулиці ночував, на лавках в основному», - ділиться Даня Вегас у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницка.

У той період Вегас познайомився із дизайнером Жаном Гріцфельдтом і взяв учать у його показі як модель. Свої перші виходи на подіум хлопець почав викладати в інстаграм. Також він підробляв акторством в епізодичних ролях, а потім випадково потрапив у популярний серіал «ШКОЛА».

«Вона мені дала ресурс. Який виражається у підписниках, знайомствах, в професійних навичках, і все це я отримав», - говорить блогер.

Тепер у 23-річного Вегаса в інстаграм вже 642 тисячі підписників.

«Відео до мільйона переглядів і вище, де я просто говорю на камеру, такий ось у мене контент. Я за єство, за прямоту і за любов», - говорить Вегас на каналі «Україна».

Але він пішов ще далі, і створив у Києві цілий TikTok-дім.

«Спочатку, як я запустив дім, я кликав всіх. Писав, дзвонив артистам, акторам, що, мовляв, давайте, хлопці, зараз ми тут зробимо. І перші, до кого я постукав - це були MOZGI, перший приїхав Потап», - розповів блогер.

Зараз у TikTok-домі Вегаса близько 20-ти працівників, музична студія та ігрова кімната. А незабаром буде ще й магазин одягу. Також хлопець мріє організовувати поетичні вечори - він сам пише пісні і співає.