Контракти.ua

795  —  24.02.21
«У кожному з нас сидить жаба»: Олег Винник поділився складнощами розгадування масок
«У кожному з нас сидить жаба»: Олег Винник поділився складнощами розгадування масок

Найзагадковіше шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», продовжує дивувати загадками. У п’ятому ефірі виступ грайливого Жабеня остаточно загнав у кут зіркових детективів, проте Оля Полякова і Олег Винник поділились цікавим припущенням щодо особи, яка ховається під маскою.

Один із наймиліших учасників проєкту «МАСКА» Жабеня у п’ятому випуску шоу ще більше заплутало зіркових детективів. Під час підказок про себе Жабеня повідомило, що має гендерно-нейтральне ім’я, а ще розповіло про подію, яка привела його в ток-шоу «Говорить Україна», ведучим якого є Олексій Суханов. Такі одкровення змусили Олю Полякову зробити припущення, що під маскою може приховуватись сам ведучий каналу «Україна».

«Це і є Олексій Суханов! Подивіться, у кадрі вони не поруч, тож цілком можливо», – поділилась Оля Полякова в ефірі шоу «МАСКА».

А DZIDZIO засумнівався, чи говорить телеведучий українською, адже родом він із іншої країни, так само як і Жабеня.

«Суханов, до речі, говорить українською! Він вивчив мову і просто красава! А знаєте, чому Жабеня так важко розпізнати? Тому що в кожному з нас сидить та жаба, – прокоментував Олег Винник в ефірі каналу «Україна». – Щодо версії, що це Суханов, можу сказати, що я його добре знаю і знаю його маму. І я впевнений, що Олексій може зробити таке, на що ми навіть не підозрюємо».

Учасник грандіозного шоу подарував глядачам жвавий номер під пісню «SKIBIDI» гурту «Little Big», який присвятив усім, кого коли-небудь ображали.

Хто насправді приховується під маскою грайливого Жабеня та чи дійсно зіркові детективи вгадали особу, глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро!

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 640

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов розповів, хто має платити на побаченні
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов розповів, хто має платити на побаченні

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чи дозволяє платити жінкам на побаченні.
24.02.22 — 845

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 929