Контракти.ua

617  —  18.02.21
«Ранок з Україною»: Євген Кот поділився секретом міцних сімейних стосунків
«Ранок з Україною»: Євген Кот поділився секретом міцних сімейних стосунків

Популярний танцівник і хореограф Євген Кот завітав на «Смачний ексклюзив» з Марією Мельник. У відвертому інтерв’ю в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» артист розповів, чому на річницю весілля не подарував дружині нічого особливого, і зізнався, чи є між ними конкуренція.

Нещодавно Євген та його дружина – чотирикратна чемпіонка світу з танців на пілоні Наталія Татаринцева відсвяткували другу річницю весілля. Проте до подарунків кожен із них підійшов по-різному.

«Я подарував дружині великий букет квітів. А вона мені зробила два подарунки. Перший – така маленька підставочка для телефону, щоб, коли я їм, міг дивитись відео. А другий – величезний ящик на колесах, куди складають інструменти, – розповів хореограф Євген Кот в ефірі каналу «Україна». – Просто я люблю робити інші подарунки. Наприклад, гарну прикрасу. На останній день народження подарував їй машину. А все, що їй потрібно, і усілякі приємності я роблю часто».

За словами Євгена – зараз вони з дружиною планують започаткувати власні сімейні традиції. І продовжують займатися улюбленою справою. Серед спільних хобі в Євгена і Наталі – ведення соцмереж. А про яку-небудь конкуренцію між ними не може йти й мови.

«Мені до неї… Пфф! Вона зірка світового Pole Dance. Її всюду кличуть судити, давати майстер-класи», – зізнався танцівник.

А секрет їхнього міцного шлюбу досить цікавий:

«Ми полярно різні. Ось взагалі! Та раніше у мене були дівчата, схожі зі мною характером, і в нас постійно був якийсь напряг. А зараз я приходжу додому і відчуваю повне розслаблення. Зрозуміло, у нас бувають якісь суперечки, але не такі, коли посуд летить», – поділився Євген Кот у програмі «Ранок з Україною».