Контракти.ua

550  —  18.02.21
Актриса серіалу «Незакрита мішень» розповіла, чому так важливо дуже рано прокидатися
Актриса серіалу «Незакрита мішень» розповіла, чому так важливо дуже рано прокидатися

Останнім часом все більше людей практикують звичку раннього підйому. Навіть з'явився Клуб «5 година ранку». Однак виконавиця головної ролі в серіалі «Незакрита мішень» зізналась, що спочатку ненавиділа прокидатися дуже рано. Але тепер Олеся Мацкевич-Грибок встає з задоволенням і знає, як правильно розпорядитися ранковим часом.

Звичка рано вставати подобається багатьом з нас. Але, насправді, не всі готові відірвати голову від подушки, коли дзвенить будильник. Олеся Мацкевич-Грибок поділилася своїм досвідом і зізналася, що спочатку теж не розуміла, навіщо підійматися на світанку.

«Раніше я ненавиділа ранній підйом і проклинала все на світі. Якщо мені доводилося рано вставати, то життя здавалося маленьким пеклом, – зізналась актриса Олеся Мацкевич-Грибок. – Але одного разу, відчувши сенс пробудження на світанку, я навіть здивувалася: «Стривайте! А хіба може бути інакше?!»

Сьогодні виконавиця головної ролі в серіалі «Незакрита мішень» не уявляє, як можна пропустити світанок.

«Мій найважливіший ресурс – це підйом за 30-40 хвилин до світанку, – поділилась актриса Олеся Мацкевич-Грибок. – Перші 2-3 години я витрачаю на себе і на накопичення своєї сили. Є особливі ритуали, які мені в цьому допомагають. Я запитую у себе: «Що мені зараз хочеться? Що дозволить насититися енергією?» Це ранок на відчуття. І вже о 8:00, тобто до початку знімального дня, я готова до роботи».

Не секрет, що робота актора – це процес, який потребує дуже багато енергії. Тому, крім раннього підйому, актриса відновлює сили завдяки кваліфікованій допомозі.

«Один раз на тиждень я працюю з психологом. Мені здається, що про це важливо сказати, тому що іноді наші внутрішні фільтри засмічуються і їх потрібно чистити, – пояснила актриса Олеся Мацкевич-Грибок. – Що стосується акторів, то робота з психологом – це свого роду гігієна професії, тому що ми дуже багато пропускаємо через себе».