Контракти.ua

682  —  31.08.20
Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів
Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів

З 24 серпня до 24 вересня ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА проводить фотоконкурс «Америка в Україні». Учасникам конкурсу потрібно на камеру або смартфон зробити оригінальні фотографії, які відображатимуть схожість України та США, а також покажуть всесвітню популярність американських брендів.

За умовами конкурсу світлина має бути виконана у стилі вуличної фотографії. Вибирати можна будь-яку локацію в Україні. Задній фон знімків має бути максимально наближеним до природних пейзажів США та/або урбаністичних американських мегаполісів, нагадувати Америку атмосферою. У кадрах слід показати світові бренди, акції яких можна купити на фондових ринках: Coca-cola, Tesla, iPhone, John Deere, Amazone, Microsoft, Beyond meat та інші.

Щоб стати учасником конкурсу потрібно:

  1. Опублікувати пост із фото для участі у конкурсі на своїй сторінці у соцмережі, а у тексті до фото вказати хештег #USAinUkraine та позначити (тегнути) сторінку ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

Сторінка учасника конкурсу обов'язково має бути відкритою для всіх користувачів соцмережі.

  1. Бути підписаним на сторінку інвестиційної компанії у Facebook чи Instagram.

З робіт усіх учасників фотоконкурсу журі на чолі з Мариною Карпій вибере 10 найкращих знімків. Головного переможця визначать шляхом голосування у Facebook. Саме він отримає у подарунок сертифікат на 10 акцій Apple.

Основна ціль конкурсу — акцентувати на тому, що Америка ближче, ніж здається, а у всі бренди, які оточують нас, можна інвестувати. Зробити це просто, легко та швидко можна через Фрідом Фінанс. Детальні умови — на офіційному сайті.

________

ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» — компанія, що відкриває перед клієнтами глобальні перспективи у світі інвестицій на фондовому ринку та допомагає українцям стати фінансово освіченими й незалежними. ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА входить до складу міжнародного холдингу Freedom Holding Corp. (США) — однієї з найбільших інвестиційних компаній на пострадянському просторі, що має офіси в Німеччині, США, Казахстані, на Кіпрі та в інших країнах.

Статьи по теме
Як отримати кредит під заставу нерухомості?
Як отримати кредит під заставу нерухомості?

Багато хто сьогодні обирає саме кредит під заставу нерухомості через його вигоду. Чому? По-перше, для Вас доступна дуже велика сума грошей, по-друге, відсоткова ставка за таким кредитом помітно нижча, ніж, наприклад, якщо брати звичайний споживчий кредит.
28.09.23 — 417

Пенсія-2022: нові правила для українців
Пенсія-2022: нові правила для українців

З початку нового року вимоги для виходу на пенсію знову змінились. Переміни у пенсійній системі відбуваються постійно – це пов’язано з підвищенням мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму. Які правила підготували для українців цього разу – у матеріалі.
17.01.22 — 533

V Ювілейний Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Odesa 5T Investment Promotion Forum» 10-11 вересня 2020 року
V Ювілейний Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Odesa 5T Investment Promotion Forum» 10-11 вересня 2020 року

10-11 вересня в концерт-холі Сади Перемоги пройде V Ювілейний Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Odesa 5T Investment Promotion Forum» — головна інвестиційна подія року півдня України, краща платформа для діалогу і укладення інвестиційних угод з міською адміністрацією, державними і приватними компаніями.
26.08.20 — 573