Контракти.ua

573  —  26.08.20
V Ювілейний Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Odesa 5T Investment Promotion Forum» 10-11 вересня 2020 року
V Ювілейний Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Odesa 5T Investment Promotion Forum» 10-11 вересня 2020 року

10-11 вересня в концерт-холі Сади Перемоги пройде V Ювілейний Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Odesa 5T Investment Promotion Forum» — головна інвестиційна подія року півдня України, краща платформа для діалогу і укладення інвестиційних угод з міською адміністрацією, державними і приватними компаніями.

«Odesa 5T» — це інвестиційний бренд міста, який об'єднує п'ять головних векторів розвитку Одеси: транспорт, торгівлю, технології (IT, будівництво, медицину), туризм, траст (прозору економіку, довіру, ринок фінансових послуг).

Ключовими темами цьогорічного бізнес-форуму «Odesa 5T» є такі:

- розвиток науково-дослідницької екосистеми та інфраструктури космічних технологій;

- створення і функціонування зони пріоритетного розвитку.

Також на форумі будуть представлені проєкти, що були реалізовані протягом 5 років за напрямами 5Т, презентовані інвестиційні проєкти та концепти, відбудеться обговорення впровадження сучасних технологій для покращення соціально-економічних показників.

Як вважає заступник Міського Голови Павло Вугельман «« Odesa 5T» грає найважливішу роль в житті міста і регіону. Починаючи з 2016 року в Одесу залучено понад 190 мільйонів євро іноземних інвестицій». Так само Павло Вугельман повідомив, що« В цьому році на форумі «5Т» ми презентуємо національну космічну програму. Мова йде про науковий технопарк, і про залучення IT-компаній до розробок для космічної індустрії. Зараз є національне космічне агентство України, яке має під собою близько 17 великих профільних компаній і заводів, що виробляють унікальну в світі продукцію. Це робить нас конкурентоспроможними на міжнародному ринку»

В цьому разі захід збере понад 500 найбільших бізнесменів міста і країни.

В рамках «Odesa 5T» пройде експозиція експортних товарів і послуг Made in Odessa, де буде представлено понад 70 експонентів.

Завершить форум нагородження компаній, які відзначилися в п'яти основних напрямках «Odesa 5T».

Про захід:

«Odesa 5T Investment Promotion Forum» проводиться з 2015 року, в 2019 році її відвідало 600 учасників з 24-х країн світу.

Головними завданнями «Odesa 5T Investment Promotion Forum» є такі:

представлення міста Одеси як безпечної території для ведення підприємницької діяльності, налагодження діалогу між владою та представниками бізнесу, активізація транскордонного співробітництва, залучення інвестицій, встановлення корисних контактів, обмін досвідом та використання інноваційних інструментів для забезпечення сталого розвитку міста.

Контактна інформація організаційного комітету бізнес-форуму «Odesa 5T»:

тел.: +380938003050;

e-mail: forum@odessa5t.com;

офіційна сторінка події: www.forum5t.com.ua.

 

Під час проведення заходу будуть дотримані вимоги щодо профілактики заходів протидії поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2.

Статьи по теме
Як отримати кредит під заставу нерухомості?
Як отримати кредит під заставу нерухомості?

Багато хто сьогодні обирає саме кредит під заставу нерухомості через його вигоду. Чому? По-перше, для Вас доступна дуже велика сума грошей, по-друге, відсоткова ставка за таким кредитом помітно нижча, ніж, наприклад, якщо брати звичайний споживчий кредит.
28.09.23 — 421

Пенсія-2022: нові правила для українців
Пенсія-2022: нові правила для українців

З початку нового року вимоги для виходу на пенсію знову змінились. Переміни у пенсійній системі відбуваються постійно – це пов’язано з підвищенням мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму. Які правила підготували для українців цього разу – у матеріалі.
17.01.22 — 533

Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів
Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів

З 24 серпня до 24 вересня ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА проводить фотоконкурс «Америка в Україні». Учасникам конкурсу потрібно на камеру або смартфон зробити оригінальні фотографії, які відображатимуть схожість України та США, а також покажуть всесвітню популярність американських брендів.
31.08.20 — 686