Контракти.ua

417  —  28.09.23
Як отримати кредит під заставу нерухомості?
Як отримати кредит під заставу нерухомості?

Багато хто сьогодні обирає саме кредит під заставу нерухомості через його вигоду. Чому? По-перше, для Вас доступна дуже велика сума грошей, по-друге, відсоткова ставка за таким кредитом помітно нижча, ніж, наприклад, якщо брати звичайний споживчий кредит.

Найбільшу популярність заставні позики мають у Києві та Київській області. За межами столиці, до речі, останнім часом % заставного кредитування постійно зростає через збільшення ліквідності нерухомості. Де сьогодні краще брати такий кредит? Проаналізуємо…

Де можна взяти кредит під заставу нерухомості?

Кредит під заставу нерухомості у Київській області Ви можете оформити як у банку, так і у приватній фінансовій компанії. Відразу зазначимо, що МФО (мікрокредитори) такі продукти не пропонують, це пов'язано з коротким терміном погашення та невеликою сумою позики.

Умови у банку та у приватній фінансовій організації, звичайно ж, відрізняються, особливо помітно це стало після запровадження військового стану. Загалом у приватного інвестора кредит отримати набагато простіше, та й сама процедура проходить набагато швидше, але давайте розбиратися в нюансах.

Головні недоліки кредиту у банку у 2023 році

Чому кредит під заставу нерухомості у Київській області краще оформляти у приватній фінансовій компанії? З багатьох причин…

Мінуси заставного кредитування у банках України у 2023 році:

·         Обмежена кількість пропозицій;

·         Невелика сума – максимум 40-50% від ціни вашої нерухомості;

·         Забюрократизованість:

·         Потрібне офіційне працевлаштування та довідка про доходи;

·         Жорсткі вимоги до рівня доходу, складу сім'ї, віку позичальника;

·         Додаткові інструменти захисту кредитних коштів, наприклад плаваюча ставка, комісії, штрафи, платні послуги фахівців.

Кредит під заставу нерухомості в Київській області та столиці

Шукаєте, де взяти кредит під заставу нерухомості у Київській області з адекватними умовами? Зараз компанія №1 у цій сфері - це "Банкнота". Цей кредитор вже багато років надає фінансову підтримку на території столиці та всієї Київської області, і має бездоганну репутацію.

Які умови?

Ставка - щомісячна лише 1.5%;

Сума – до 80% від ціни нерухомості (15 000 000 гривень);

Термін погашення – до 5 років.

Оформляйте кредит під заставу нерухомості в Київській області всього за кілька кліків на сайті "Банкнота", і отримайте гроші готівкою того ж дня. Консультацію спеціаліста можна отримати за телефоном +38-063-930-99-99.

Статьи по теме
Особенности получения кредита под залог недвижимости от частного инвестора в 2023 году
Особенности получения кредита под залог недвижимости от частного инвестора в 2023 году

Рынок кредитования - это не статичная сфера. Здесь постоянно происходят какие-то изменения. Наиболее заметны они становятся в период серьезных изменений в стране или мире в целом. Примером является война, которая привела к самым разнообразным последствиям в отрасли - как к хорошим, так и плохим.
12.05.23 — 367

Пенсія-2022: нові правила для українців
Пенсія-2022: нові правила для українців

З початку нового року вимоги для виходу на пенсію знову змінились. Переміни у пенсійній системі відбуваються постійно – це пов’язано з підвищенням мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму. Які правила підготували для українців цього разу – у матеріалі.
17.01.22 — 533

Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів
Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів

З 24 серпня до 24 вересня ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА проводить фотоконкурс «Америка в Україні». Учасникам конкурсу потрібно на камеру або смартфон зробити оригінальні фотографії, які відображатимуть схожість України та США, а також покажуть всесвітню популярність американських брендів.
31.08.20 — 682