Контракти.ua

904  —  26.08.20
Как сделать ганаш (простой рецепт)
Как сделать ганаш (простой рецепт)

Ганаш — крем из шоколада и свежих сливок, использующийся в качестве начинки для конфет и пирожных и для украшения десертов.

Может быть ароматизирован пряностями, фруктами, кофе, алкоголем.

Рецепт ганаша

1. Возьмите 200 грамм сливок и доведите их до кипения. Всыпьте 300 грамм измельченного шоколада. Дайте ганашу остыть и дозреть, в это время он загустевает.

2. Чтобы ганаш был глянцевым, добавьте немного сливочного масла в еще горячую массу.

3. Мешать ганаш следует венчиком до полной однородности.

4. Сливки после закипания можно процедить, снова закипятить и тогда уже добавлять шоколад.

Пропорции шоколада и сливок для ганаша:

  • плотная глазурь для тортов – пропорции 1:1
  • мягкая, текучая глазурь – 1:2,
  • шоколадные трюфели – 2:1.
Статьи по теме
Телеведуча Юлія Галушка поділилась сімейним рецептом рогаликів
Телеведуча Юлія Галушка поділилась сімейним рецептом рогаликів

Рогалики за маминим рецептом – одна з найулюбленіших страв у родині ведучої новин «Сьогодні» на каналі «Україна». Для своїх підписників у соцмережах Юлія Галушка відкрила секрет приготування солодощів, які тепер готує з маленькою донькою.
09.02.22 — 7552

Зігріваючий зимовий сніданок: Григорій Герман розповів, як приготувати смачні гарбузові скони
Зігріваючий зимовий сніданок: Григорій Герман розповів, як приготувати смачні гарбузові скони

В авторській рубриці «Танцюй і готуй», яка виходить у будні в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», кулінарний ентузіаст і відомий телеведучий Григорій Герман ділиться унікальними перевіреними рецептами найрізноманітніших страв. Експерт розповів, як всього за 30 хвилин приготувати смачний зимовий сніданок із гарбузом, який чудово смакуватиме з чаєм, кавою чи молоком.
31.01.22 — 1828

«Ранок з Україною»: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом смачної та поживної печінки фламбе
«Ранок з Україною»: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом смачної та поживної печінки фламбе

У новій авторській рубриці «Танцюй і готуй» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» відомий кулінар і ведучий Григорій Герман ділиться унікальними рецептами до вашого столу. Експерт розповів, як приготувати звичайну печінку, щоб вона стала вашою улюбленою стравою.
26.01.22 — 1185