Контракти.ua

705  —  02.04.20
Аптекам порекомендовали работать круглосуточно
Аптекам порекомендовали работать круглосуточно

Кабинет министров рекомендует аптекам работать круглосуточно во время эпидемии коронавируса в Украине.

Об этом сообщает пресс-служба правительства.

Как отмечается, правительство предоставило ряд рекомендаций для бизнеса, которые будут способствовать уменьшению очередей и скоплений посетителей и обеспечат выполнение принятых противоэпидемических мер, в частности:

  • работать аптекам круглосуточно;
  • допускать посетителей к торговым залам, в расчете не более одного посетителя на 10 квадратных метров площади, с соблюдением 1,5 метрового расстояния между лицами.
Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Як знайти аптеку, що відпускає медикаменти за програмою
Як знайти аптеку, що відпускає медикаменти за програмою "Доступні ліки"

В Україні продовжує діяти програма "Доступні ліки", завдяки якій пацієнти можуть отримувати необхідні ліки безоплатно або з невеликою доплатою.
16.04.23 — 389