Контракти.ua

607  —  05.03.19
Wizz Air запустила 4 новых рейса из Украины
Wizz Air запустила 4 новых рейса из Украины

Авиакомпания Wizz Air 1-3 марта запустила четыре новых рейса из Украины, в частности, из Киева в Бремен (Германия), Биллонн (Дания) и Ригу (Латвия) и из Львова в Копенгаген (Дания).

Об этом Укринформу сообщили в пресс-службе авиакомпании.

"Wizz Air... в течение 1-3-го марта выполнила свои первые рейсы из Киева в Бремен, Биллунн (Дания) и Ригу, а также из Львова в Копенгаген", - говорится в сообщении.

Также отмечается, что украинские пассажиры могут уже планировать свою следующую поездку и бронировать билеты на сайте wizzair.com или через мобильное приложение WIZZ.

С запуском новых рейсов Wizz Air соединяет Киев с 25 европейскими направлениями и Львов – с 10. Сейчас авиакомпания предлагает 44 маршрута в 13 стран из 3 украинских аэропортов Киева, Львова и Харькова. В течение первых месяцев 2019 г. Wizz Air перевезла более 300,000 пассажиров.

Кроме того, в марте WIZZ разместит четвертый самолет Airbus A320 на своей киевской базе.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Ryanair готується до повернення в Україну
Ryanair готується до повернення в Україну

Ірландський лоукостер Ryanair наймає значну кількість українських пілотів і бортпровідників, щоб бути готовим повернутися до України після закінчення війни з Росією.
30.01.23 — 650