Контракти.ua

1985  —  04.07.18
Рада запретила рекламу «на столбах»
Рада запретила рекламу «на столбах»

Верховная Рада внесла изменения в закон Украины "О рекламе" (относительно использования отдельных элементов благоустройства и контактной сети при осуществлении рекламной деятельности)".

За принятие законопроекта №3454 в целом проголосовали 228 народных депутатов при минимально необходимом количестве в 226, сообщает корреспондент Укринформа.

"Это чрезвычайно простой законопроект, который прежде всего направлен на обеспечение безопасности, поскольку речь идет о запрете размещать рекламные конструкции на опорах сетей. В комитет поступили семь поправок, ни одна на которых не была учтена, поскольку законопроект предусматривал просто запрет на размещение рекламы на таком типе конструкциях", - сказала председатель Комитета по вопросам свободы слова и информационной политики Виктория Сюмар.

Так, статья 8 закона Украины "О рекламе" дополнена новым пунктом, согласно которому запрещается размещение рекламы или рекламных средств на поддерживающих, опорных и других элементах контактной сети, на средствах и оборудовании, в том числе опорах внешнего освещения.

Этот закон вступает в силу со дня, следующего за днем его опубликования.

Статьи по теме
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік

Про останні інновації та новини у сфері бізнесу, поради стосовно шляхів пошуку фінансів, про монополії, інвестиції, експорт та інші спеціалізовані теми можна прочитати на сторінках медіа про бізнес. В Україні налічуються десятки різноманітних сайтів, де журналісти відслідковують поточну ситуацію і публікують актуальні новини у даній сфері, експерти дають сотні порад, створюють рейтинги, бізнес-кейси та відео.
12.02 — 403

Не бачили з часів неандертальців: прадавню комету можна буде спостерігати неозброєним оком у 2023 році
Не бачили з часів неандертальців: прадавню комету можна буде спостерігати неозброєним оком у 2023 році

Комета, яку можна побачити неозброєним оком, відвідає Землю у 2023 вперше після візиту до неандертальців.
04.01.23 — 1900

Як вибрати пральну машину з сушкою
Як вибрати пральну машину з сушкою

Питанням про те, як вибрати пральну машину із сушкою, задаються багато мешканців квартир. Адже саме для них це питання стоїть особливо гостро, бо зазвичай розвішувати мокрі речі нема де. У статті, підготовленій фахівцями інтернет-магазину Цифра, розглянемо основні критерії вибору прально-сушильної машини.
02.12.22 — 5931