Контракти.ua

1826  —  11.04.18
Стоимость аренды в аэропорту Львова побила цены столичного Борисполя
Стоимость аренды в аэропорту Львова побила цены столичного Борисполя

Международный аэропорт «Львов» бьет рекорды стоимости аренды, цены превышают даже стоимость аренды в главном аэропорту страны - столичном "Борисполе".

Об этом сообщил и.о. председателя Фонда госимущества Украины Виталий Трубаров на своей странице в Facebook.

"Международный аэропорт «Львов» бьет рекорды стоимости аренды. 12 метров - 100,5 тысяч гривен в месяц. Во время аукциона стоимость аренды поднялась в десять раз. Победитель ООО «Лео-Инвест-сервис», - сообщил Трубаров итоги одного из последних аукционов по продаже прав аренды.

Для сравнения, Трубаров привел данные столичного "Борисполя".

"Несколько месяцев назад в аэропорту «Борисполь» были сданы в аренду 315 метров кв. за 1,48 миллиона. Таким образом аренда одного метра стоила почти 4700 гривен. Однако Львовское РО Фонда пошло дальше и сдало в аренду 1 метр за 10 тысяч гривен в месяц", - отметил он.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

У Львові та Києві арештували готелі російської мережі
У Львові та Києві арештували готелі російської мережі

Суд арештував два готелі у центрі Львова та Києва, які належали російській мережі. Вартість арештованого майна складає майже 1 млрд гривень.
25.08.22 — 570