Контракти.ua

829  —  27.03.18
В Охматдете сотрудницы украли лекарств на 8 миллионов
В Охматдете сотрудницы украли лекарств на 8 миллионов

Среди подозреваемых - заведующая аптечным складом Охматдета и шесть медсестер.

Киевская местная прокуратура №10 объявила о подозрении семи сотрудникам национальной детской специализированной больницы Охматдет по факту присвоения лекарственных средств в особо крупных размерах, сказано на сайте прокуратуры Киева.

“Заведующая аптечным складом НДСБ путем злоупотребления своим служебным положением в период с 2012 до 2015 года присваивала лекарственные средства под предлогом выдачи их для отделения больницы на общую сумму около 3 млн грн.“, - говорится в сообщении.

Кроме того, выяснилось, что шесть старших медсестер Охматдета, будучи материально ответственными лицами и наделенными полномочиями по возможности получения, хранения и контроля препаратов, обратили в свою пользу лекарственные средства на общую сумму около 5 млн гривен.

Завскладом находится под домашним арестом, вопрос об избрании медсестрам мер решается, следствие продолжает выяснять обстоятельства. 

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Фінансова прокуратура Франції перевіряє Auchan в РФ на предмет корупції, - ЗМІ
Фінансова прокуратура Франції перевіряє Auchan в РФ на предмет корупції, - ЗМІ

Фінансова прокуратура Франції з 2020 року веде розслідування щодо російського підрозділу французької компанії Auchan за підозрою у корупції.
01.05.23 — 435