Контракти.ua

913  —  27.11.17
СБУ обвиняет бренд Gloria-Jeans в финансировании террористов
СБУ обвиняет бренд Gloria-Jeans в финансировании террористов

Весьма известная российская компания Gloria-Jeans, специализирующаяся на производстве одежды, финансирует террористов "ЛНР" и производит свою продукцию на оккупированной территории.

По данным СБУ, товар, произведенный в "ЛНР", продавался в сети фирменных магазинов на территории Украины.

При этом от реализации продукции "налоги" оплачивали боевикам.

"Деньги использовались, в частности на финансирование незаконных вооруженных формирований боевиков", - подчеркнули в СБУ. - Следователи провели обыски в офисах и складских помещениях в Киевской, Харьковской, Одесской, Львовской, Днепропетровской, Запорожской и Полтавской областях, где обнаружили документацию и значительное количество готовой к реализации продукции. Анализ материалов и документов подтверждает факт производства продукции именно на производственных мощностях, расположенных на временно оккупированной территории Луганской области".

В Украину товар завозили через РФ по подделанным документам о том, что его якобы изготовили на территории страны-агрессора.

Статьи по теме
Facebook та Instagram стануть платними в ЄС
Facebook та Instagram стануть платними в ЄС

Meta планує запропонувати користувачам у ЄС можливість передплати на Facebook та Instagram без реклами.
30.10.23 — 348

Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505