Контракти.ua

731  —  20.09.17
ТЕРМІНОВА НОВИНА! До уваги журналістів та Клієнтів КРИСТАЛБАНКУ! Офіційне повідомлення Служби безпеки України
ТЕРМІНОВА НОВИНА! До уваги журналістів та Клієнтів КРИСТАЛБАНКУ! Офіційне повідомлення Служби безпеки України

«Служба безпеки України не оприлюднювала повідомлення стосовно народного депутата України Романюка Р.С. та ПАТ «Кристалбанк». Зазначене повідомлення, поширене в Інтернеті з посиланням на Службу безпеки України як на джерело інформації, є фейковим».

До Служби безпеки України звернувся народний депутат України Романюк Р.С. з проханням спростувати розміщену на окремих веб-сайтах інформацію про нібито оприлюднені Службою безпеки України відомості щодо його причетності до незаконних оборудок, які начебто здійснювалися через ПАТ «Кристалбанк». З аналогічним проханням про спростування поширеного в Інтернеті неправдивого повідомлення до Служби безпеки України звернувся голова правління ПАТ «Кристалбанк» Гребінський Л.А.

У зв’язку з цим заявляємо, що Служба безпеки України не оприлюднювала повідомлення стосовно народного депутата України Романюка Р.С. та ПАТ «Кристалбанк». Зазначене повідомлення, поширене в Інтернеті з посиланням на Службу безпеки України як на джерело інформації, є фейковим. 

Служба безпеки України також не створювала канал на YouTube, на якому були розміщені зазначені відомості, та не здійснювала його контентне наповнення.

Наголошуємо, що на веб-сайті Служби безпеки України (www.ssu.gov.ua) розміщено банер офіційного каналу Служби безпеки України на YouTube, зареєстрованого 7 квітня 2014 року. Інших каналів на ресурсі YouTube Служба безпеки України не має.

Прес-служба СБ України

https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/3915#.QOXu9WGy.dpbs

Статьи по теме
Як отримати кредит під заставу нерухомості?
Як отримати кредит під заставу нерухомості?

Багато хто сьогодні обирає саме кредит під заставу нерухомості через його вигоду. Чому? По-перше, для Вас доступна дуже велика сума грошей, по-друге, відсоткова ставка за таким кредитом помітно нижча, ніж, наприклад, якщо брати звичайний споживчий кредит.
28.09.23 — 446

Пенсія-2022: нові правила для українців
Пенсія-2022: нові правила для українців

З початку нового року вимоги для виходу на пенсію знову змінились. Переміни у пенсійній системі відбуваються постійно – це пов’язано з підвищенням мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму. Які правила підготували для українців цього разу – у матеріалі.
17.01.22 — 580

Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів
Шукаємо Америку в Україні: стартував конкурс для фотографів і блогерів

З 24 серпня до 24 вересня ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА проводить фотоконкурс «Америка в Україні». Учасникам конкурсу потрібно на камеру або смартфон зробити оригінальні фотографії, які відображатимуть схожість України та США, а також покажуть всесвітню популярність американських брендів.
31.08.20 — 702