Контракти.ua

1872  —  17.09.14
На Ірину Луценко напали під Радою
На Ірину Луценко напали під Радою

Сьогодні під стінами комітетів ВР на вулиці Банковій стався неприємний інцидент із народним депутатом Іриною Луценко, яка тільки-но завершила зустріч із представниками ООН, - повідомила прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Молодики, які розчинилися серед протестуючих з партії «Правий сектор», напали на Ірину Луценко з брудною лайкою. Керівництво «Правого сектору» вже вибачилося перед родиною Луценків за цей інцидент", - розповіла Сарган.
Лариса Сарган запевняє, що Ірина Луценко – одна з небагатьох народних депутатів, які постійно (не для «пофоткаться») відвідують зону проведення АТО та надають реальну організаційну та фінансову підтримку бійцям і пораненим усіх армійських та добровольчих підрозділів. "А син Юрія та Ірини Луценків добровольцем пішов до лав Збройних сил України, де перебуває й зараз", - заявляє прес-секретар Луценко.
За Ірину Луценко вступилась і нардеп Ірина Геращенко: "Прочитала про дикунський випадок з Ірою Луценко сьогодні біля комітетів ВР на Банковій. Люди, які, не впевнена, чи зробили хоч щось для арміі і переселенців, дозволили собі принизити людину, жінку, яка , на відміну від них, щотижня буває в зоні АТО і допомогає конкретним людям. Але зараз в честі : популізм. І чи розуміють ті, хто підживлює подібні історіі, наскільки це розхитує суспільство і грає на руку Москві. Нехай чубляться украінці між собою, легше взяти буде іх гарячими".

 

Статьи по теме
Рейтингові агентства в Україні працюватимуть за нормами ЄС: Рада ухвалила закон
Рейтингові агентства в Україні працюватимуть за нормами ЄС: Рада ухвалила закон

Верховна Рада ухвалила закон про рейтингування. Документ встановлює в Україні європейські вимоги до рейтингових агентств та набуває чинності з 2026 року.
вчера, 13:02 — 164

У Раду внесли постанови про призначення нових міністрів
У Раду внесли постанови про призначення нових міністрів

У Верховній Раді зареєстровані проєкти постанов про призначення нових міністрів в діючий уряд Дениса Шмигаля. Голосування планується сьогодні.
05.09 — 219

Видача паспортів за кордоном: Рада підтримала важливий законопроект
Видача паспортів за кордоном: Рада підтримала важливий законопроект

Верховна рада підтримала у цілому законопроєкт про надання окремих адміністративних послуг українцям. Зокрема, йдеться про видачу паспортів для українців за кордоном.
10.05 — 367