Контракти.ua

155  —  сегодня, 13:36
"Влучність, що надихає". Зеленський похвалив українську далекобійність при ударі по РФ

Українські воїни 18 вересня, змогли досягти важливого результату при нічному ударі по Росії. Така точність атак надихає.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляють Контракти.UA.

Глава держави подякував українським захисникам, які забезпечують далекобійні можливості для нашої країни.

"Дуже важливий результат за минулу ніч на території Росії, і саме такі речі послаблюють ворога. Я дякую всім, хто залучений. Така влучність, щонадихає", - наголосив глава держави.

Він окремо подякував Службі безпеки України, Головному управлінню розвідки та Сили спеціальних операцій.

Атака на склад із ракетами

Нагадаємо, як повідомляли джерела РБК-Україна в СБУ, сьогодні, 18 вересня, вночі українські дрони атакували склад боєприпасів у місті Торопець Тверській області. Він знаходиться майже за 500 кілометрів від лінії бойового зіткнення.

За даними співрозмовників, внаслідок атаки було знищено російські балістичні ракети "Іскандер", "Точка-У", а також ракети північнокорейського виробництва KN-23.

Колишній спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна розповів, що всього таких складів на території Росії лише 13.

За його словами, боєприпаси, які були на складі, були призначені для угруповання військ РФ у Курській та Бєлгородській областях.