Контракти.ua

1051  —  06.08.14
Криму зачищають від українського мобільного зв’язку
Криму зачищають від українського мобільного зв’язку

З ранку середи Крим повністю відключений від зв'язку «МТС-Україна».

На відсутність зв’язку почали скаржитися абоненти Ялти, Керчі, Бахчисарая і як виявилося, зв’язок «МТС-Україна» у середу відсутній на всьому півострові.

У колл-центрі компанії повідомили, що в Криму дійсно зараз відсутній зв'язок. Як довго його не буде, тут не кажуть. «У компанії зараз немає доступу до свого обладнання в Криму», – повідомили в сервісному центрі, відзначивши, що оператор робить усе можливе, щоб поновити зв’язок.

У вівторок вранці у сімферопольських абонентів «МТС-Україна» пропав мобільний зв’язок. «Влада» Криму заявила, що протягом двох діб інші кримські абоненти українського мобільного оператора також будуть відключені від зв'язку.

Така ж заява пролунала у вівторок від начальника управління зв'язку й інформаційних технологій «уряду» Севастополя Вадима Дворяненка, який повідомив, що в Севастополі протягом доби будуть відключені від зв'язку всі абоненти оператора «МТС-Україна».

У компанії українського оператора повідомили, що в Сімферополі виникли проблеми зі зв'язком, з незалежних від оператора причин.

Тут також запевнили, що заяви про те, що компанія має намір залишити кримський ринок, не відповідають дійсності. Як відзначили в прес-службі, «це суперечить суті їх бізнесу».

За матеріалами: Крим.Реалії

Статьи по теме
В Україні поліпшиться мобільний зв'язок і інтернет
В Україні поліпшиться мобільний зв'язок і інтернет

В Україні збільшили норми випромінювання, це дозволить поліпшити якість мобільного зв'язку та швидкісного інтернету. Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової інформації.
29.01.21 — 737

Мобильные операторы рассказали, корда в Украине стоит ожидать запуска 5G
Мобильные операторы рассказали, корда в Украине стоит ожидать запуска 5G

Большая тройка мобильных операторов - "Lifecell", "Vodafone Украина" и "Киевстар" - заявили, что все инвестиции и усилия направлены на развитие 4G, а запуска 5G стоит ожидать не ранее 2022 года.
20.11.20 — 689

4G стал доступен еще на шести станциях киевского метро
4G стал доступен еще на шести станциях киевского метро

Мобильные операторы «большой тройки» запустили 4G еще на шести станциях столичного метрополитена.
17.08.20 — 623