Контракти.ua

4921  —  23.02.14
Добкин собирается остаться на работе
Добкин собирается остаться на работе

Глава Харьковской областной государственной администрации Михаил Добкин не писал и не будет писать заявления об увольнении, сообщается на официальном сайте облгосадминистрации.

"Несмотря на все громкие заявления по поводу исчезновения губернатора Харьковской области Михаила Добкина сообщаем о том, что председатель Харьковской областной государственной администрации является действующим главой Харьковской области, который не писал и не собирается писать заявление об увольнении с занимаемой должности. В понедельник, 24 февраля 2014 года Михаил Добкин, как действующий председатель ХОГА, продолжит свою работу в обычном режиме", - говорится в сообщении.

Как сообщалось, в субботу пресс-секретарь и.о. министра внутренних дел Арсена Авакова Наталья Стативко сообщила о том, что М.Добкин и городской голова Харькова Геннадий Кернес пересекли украинско-российскую границу через международный пропускной пункт Гоптовка (Харьковская обл.).

 

Статьи по теме
У передчутті приходу СВОЇХ, або як депутат Саід Джавід займається благодійністю
У передчутті приходу СВОЇХ, або як депутат Саід Джавід займається благодійністю

Тільки люди з відкритою душею та чистим серцем здатні ділитися благами та допомагати іншим. Харків'янам добре відоме ім'я депутата міської ради, який активно займається благодійністю та ніколи не відмовляє в допомозі тим, хто перебуває у скрутному становищі. Це секретар постійної комісії Харківської міської ради з питань соціального захисту та охорони здоров'я Саід Джавід.
30.08.23 — 526

Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 769

"Оборона досить серйозно побудована": військовий експерт - про імовірність наступу окупантів на Харків

Військовий експерт Олег Жданов оцінив імовірність повторного наступу ворога на Харків.
19.07.22 — 570