Контракти.ua

516  —  30.08.23
У передчутті приходу СВОЇХ, або як депутат Саід Джавід займається благодійністю
У передчутті приходу СВОЇХ, або як депутат Саід Джавід займається благодійністю

Тільки люди з відкритою душею та чистим серцем здатні ділитися благами та допомагати іншим. Харків'янам добре відоме ім'я депутата міської ради, який активно займається благодійністю та ніколи не відмовляє в допомозі тим, хто перебуває у скрутному становищі. Це секретар постійної комісії Харківської міської ради з питань соціального захисту та охорони здоров'я Саід Джавід.

Війна не змусила депутата кинути свою справу, навпаки, він значно розширив коло людей, яким допомагає ліками, харчовими продуктами та фінансами. Щодня Джавід займається благодійністю, лобіює інтереси незахищених категорій громадян на рівні міської ради. Депутат уважно вивчає звернення громадян із різних питань. Відповіді Саіда та його команди — це не просто відписки, а реальні кроки для розв'язання проблем, з якими зіткнулися люди.

Допомога переселенцям

Джавід Саід — людина, яка зріднилася з Харковом і стала його частиною. У важких воєнних умовах він робить усе можливе для перемоги нашої армії та підтримки людей, які не змогли виїхати до безпечніших регіонів. Джавід не звертає уваги на критику, а продовжує свою добру справу. Саме за це йому вдячні тисячі харків'ян.

З початком війни до поля зору депутата потрапила ще одна категорія українців, яким потрібна допомога. Це переселенці, люди, що пройшли через жахіття війни, втратили власний дім і близьких. Нерідко в них немає навіть базових речей для нормального життя. Саід Джавід чудово розуміє, що головний обов'язок депутата — допомога не лише своїм виборцям, але й усім українцям. Він постійно забезпечує переселенців предметами першої необхідності, засобами гігієни, одягом і харчовими продуктами. Для людей із серйозними хронічними захворюваннями, у тому числі хворих на діабет, депутат і його команда постійно закуповують медичні препарати. У перші місяці війни, коли постачання медикаментів до деяких регіонів не було налагоджено, така допомога стала для багатьох людей єдиною можливістю підтримати здоров'я і не допустити розвитку серйозних ускладнень.

Розвиток охорони здоров'я

Одним із важливих напрямів діяльності Саіда та його команди є розвиток охорони здоров'я в Харкові. Відкритий депутатом реабілітаційний центр став одним із найсучасніших у місті. Він оснащений новим устаткуванням, у центрі працюють висококваліфіковані фахівці, які постійно опановують нові методи роботи та підвищують власний професійний рівень. Багато харків'ян після важких травм змогли пройти реабілітацію в центрі й відновити здоров'я. Вони відзначили не лише високий рівень усіх послуг, наявність нового устаткування, але також психологічну підтримку медперсоналу.

Джавід Саід — Президент громадської організації «Союз афганців України». Її члени також допомагають депутатові налагодити постачання гуманітарної допомоги до Харкова. Джавід, афганці та українці щодня роблять усе можливе й неможливе для наближення перемоги України, повернення до рідного міста всіх СВОЇХ харків'ян, дітей і дорослих, людей пенсійного віку й тяжкохворих. Разом вони відбудують рідне місто та дадуть йому нове життя.

#Саид Джавид  #Депутат Саид Джавид