Контракти.ua

20994  —  28.01.09
Компанія REHAU на VI Міжнародному Конгресі «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009»
Компанія REHAU на VI Міжнародному Конгресі «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009»

21 січня 2009 року в рамках щорічної виставки  «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2009» пройшов VI Міжнародний Конгрес «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009», де провідні експерти і фахівці галузі зустрілися для того, щоб окреслити перспективи і тенденції розвитку галузі, а також обмінятися досвідом і останніми розробками у сфері світлопрозорих конструкцій.

Організатором конгресу традиційно виступила Міжнародна виставкова корпорація PRIMUS EXHIBITIONS GROUP, співорганізатори – Міністерство регіонального розвитку і будівництва України, Інститут ift Rosenheim (Німеччина) – провідна європейська інстанція в області сертифікації і якості світлопрозорих конструкцій. Аудиторія конгресу: учасники європейського ринку профільних систем, дверей, вікон і фасадів.

Доповіді референтів конгресу стосувалися основних проблем та тенденцій розвитку віконних технологій і галузевого ринку в 2009 році: інновації устаткування для виробництва вікон і зведення фасадів з урахуванням зміни клімату; теплотехнічна оптимізація ПВХ-вікон; як уникнути скарг при монтажі ПВХ-вікон; гарантія якості клеєних скляних конструкцій і віконних систем; енергозбереження вікон, дверей і фасадів; інновації в енергоефективному будівництві нових і реконструкції старих будівель; огляд українських стандартів для вікон, дверей і фасадів; ефективне поліпшення якості у виробничій практиці; сучасні фасадні системи; несучі субструктури світлопрозорих фасадів; теплозбереження за допомогою нових технологій засклення.

В цьому році компанія REHAU взяла участь у конгресі з докладом на тему: «Інновації в енергоефективному будівництві нових і реконструкції старих будівель». Керівник відділу прикладної техніки Володимир Мудрак представив до уваги слухачів розробки компанії REHAU  в області енергозбереження. Вже понад 50 років REHAU досліджує, розробляє і пропонує на ринку орієнтовані на майбутнє технології для будівництва – від будівництва приватного житла та багатоквартирних будинків до індустріального, промислового та адміністративного будівництва. Особливе значення при цьому надається трьом стовпам ефективного використання енергії: «зниження втрат енергії», «ефективне використання енергії», а також «ефективне виробництво енергії». В 2009 році компанія REHAU представила на ринку нову високоенергетичну систему віконних профілів GENEO, виготовлену з високотехнологічного матеріалу RAU-FIPRO. Дана система була вперше представлена на виставці Fensterbau Frontale в місті Нюрнберг в 2008 році. GENEO з монтажною глибиною 86 мм є однією з кращих енергозберігаючих віконних профільних систем, представлених в даний час на ринку. Коефіцієнт теплопровідності системи GENEO складає 0,91Вт/м2К по DIN 4108, що відповідає коефіцієнту опору теплопередачі R = 1,1 м2К/Вт (дана система дозволяє виготовляти вікна, що майже вдвічі перевищують показники норм по теплоізоляції для вікон в Україні). Для будівель із значними площами засклення REHAU пропонує сімейство фасадних систем POLYTEC. Навіть застосування базової системи POLYTEC 50 S дозволяє без зусиль досягти потрібного опору теплопередачі 0,6 м2К/Вт (згідно ДБН В.2.6-31:2006 «Теплова ізоляція будов»), оскільки показники системи лежать в межах від 0,77 до 1,37 м2К/Вт. Система ця цікава також тим, що дозволяє виготовляти не тільки дуже теплі вітражі, але і теплі зимові сади різної форми. У всі часи компанія REHAU – це символ функціональності і надійності, дослідницької діяльності і розробки нових виробів, що визначає основну мету: приносити користь Клієнту.

Міжнародний Конгрес «ВІКНА. ДВЕРІ. ФАСАДНІ СИСТЕМИ 2009» – це чудова нагода для всіх компаній-учасників ознайомитись з новими продуктами для будівництва, поділитись досвідом та визначити напрям розвитку індустрії світлопрозорих конструкцій.


Статьи по теме
Все виды ремонта квартир: какие бывают и как их проводят
Все виды ремонта квартир: какие бывают и как их проводят

Ремонт – это целый комплекс различных мер, который направлен на улучшение не только внешнего вида жилья, но и его функциональности. Обычно он подразделяется на несколько этапов – от создания дизайн-проекта до проведения финишных работ. Элитный ремонт квартир или любой другой, нередко для владельцев он становится серьезным испытанием. Кроме того, следует знать, что виды ремонтов квартир обладают каждый своим уровнем сложности.
16.09 — 392

Душові кабіни: особливості успішного вибору
Душові кабіни: особливості успішного вибору

Душові кабіни — найкраще рішення для компактних ванних кімнат. Нині виробники постійно експериментують з матеріалами виготовлення та конструкційними рішеннями, тому підібрати варіант для себе — завдання не з простих. Хочеться купити сантехніку недорого, але хорошої якості, щоб вона роками тішила око й не втратила свою функціональність. Спробуємо розібратися, які душові бокси та кабіни краще обирати для повсякденного використання.
24.07 — 417

Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction
Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction

Modern Construction предлагает высококачественный ремонт квартир в Киеве, который сочетает в себе передовые технологии и современный дизайн. Компания известна своим профессионализмом и вниманием к деталям, что позволяет ей создавать уютные и функциональные жилые пространства, удовлетворяющие потребности самых требовательных клиентов.
22.07 — 378