Контракти.ua

13619  —  03.02.14
"Правий сектор" підтримав "Спільну справу"

"Правий сектор" на своїх сторінках у соцмережах виступив на захист "Спільної Справи".  

"Абсолютно незрозумілою є хвиля очорнювання і бруду, спрямована проти громадянського руху "Спільна Справа" та його активістів. Від самого початку революційних процесів в Україні "Спільна справа" активно брала участь у них і завжди відстоювала революційний шлях боротьби.

Про це у своєму зверненні до політичних сил, громадськості та ЗМІ заявив "Правий сектор" на своїх сторінках у соцмережах та на сайті ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери", - йдеться у повідомленні.

"Умови боротьби з режимом Януковича вимагають максимальної єдності сил, котрі проти нього борються. Ми неодноразово заявляли про те, що відстоюємо єдність різних представників Майдану і продовжуємо дотримуватися цієї засади і зараз. З огляду на це, для нас є абсолютно незрозумілою хвиля очорнювання і бруду, спрямована проти громадянського руху "Спільна Справа" та його активістів", - йдеться у заяві.

"Правий сектор" зазначає, що "Спільна Справа" позицію щодо революційного шляху боротьби завжди займала і раніше.

"На жаль, ті, хто або не хоче політичної конкуренції, або бояться розгортання протестного руху в революційному напрямку, від недавнього часу розпочали називати активістів „Спільної справи" „провокаторами", "найманцями Банкової" тощо. Ми засуджуємо подібні дії і закликаємо тих, хто до них вдається, припинити розкол Майдану. Гуртуймося навколо ідеї Національної революції. Тільки така єдність забезпечить нашу перемогу", - підкреслюється у заяві.

Статьи по теме
Зеленський присвоїв звання Героя добровольцю «Правого сектора»
Зеленський присвоїв звання Героя добровольцю «Правого сектора»

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України добровольцю Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” Дмитру Коцюбайлу.
02.12.21 — 721

"Правий сектор" виставив ультиматум Авакову до 27 березня

Рух "Правий сектор" вимагає відправити під трибунал міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і колишнього міністра оборони Ігоря Тенюха.  
26.03.14 — 69114

Протистояння МВС та
Протистояння МВС та "Правого сектору" триває на Закарпатті та Запоріжжі

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє про протистояння правоохоронців із озброєними людьми, які називають себе представниками «Правого сектора», ще в двох областях України.
26.03.14 — 12007