Контракти.ua

16549  —  03.02.14
"Смотрящий" Анисимов вербует "титушек" Запорожья

Выпушенный из СИЗО криминальный «смотрящий» Запорожья Евгений Анисимов тут же взялся за организацию деятельности местных «титушек».

 

Об этом сообщает Дмитрий Белоцерковец, лидер молодежного крыла партии «УДАР».

«Стоимость работы у них («титушек») 50 долларов за 12 часов работы, 100 долларов за 24 часа работы. Бонусов за драки не дают, если повезет, то стоят тихо, если не повезло – приходится отрабатывать по полной, – написал Белоцерковец на своей странице в Facebook. – Кураторством «титушек» Запорожья занимается Евгений Анисимов».

По словам активиста, рекрутинг происходил следующим образом – люди губернатора области Александра Пеклушенко и мэра Александра Сина обзванивали спортивные клубы с требованием «дать людей за деньги». «Беркуту» дали команду полного содействия титушкам». Биты и кувалды «титушкам» выдавались прямо в присутствие милиции. Интернет облетели кадры, как «титушек»впускают в здание Запорожской облгосадминистрации и они свободно расхаживают в зале облсовета.

Статьи по теме
Данілов заявив, що пілоту з операції
Данілов заявив, що пілоту з операції "Синиця" пропонували лишитися в Україні: Був би захищений

Україна пропонувала лишитися в нашій країні російському пілоту Максиму Кузьмінову, який минулого року в рамках спецоперації Головного управління розвідки "Синиця" перегнав з РФ військовий гелікоптер Мі-8, і який вчора був виявлений мертвим в Іспанії.
20.02 — 240

Росіяни почали змінювати імена та прізвища українських дітей під час всиновлення, - омбудсмен
Росіяни почали змінювати імена та прізвища українських дітей під час всиновлення, - омбудсмен

Україна зафіксувала перший факт зміни персональних даних української дитини під час незаконного всиновлення російськими громадянами.
01.12.23 — 291

"Про батька забули, він у критичном стані": син мера Херсона розповів про полоненого Ігора Колихаєва

За словами родини Колихаєва, за півтора роки окупанти не висунули жодної вимоги.
19.09.23 — 460