Контракти.ua

3452  —  19.01.14
Нардепа Лесю Оробець побили «беркутівці»
Нардепа Лесю Оробець побили «беркутівці»

На депутата Лесю Оробець напали силовики і побили її та людей, які її захищали.

Про це вона написала у своєму Facebook.

«Війна остаточно почалась. Вже ніякі закони не діють. Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну Беркуту, голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони «світлошумові»«, - написала вона.

«Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п'ятьох здоровенних беркутівців в масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував», - зазначила вона.

«Трьох моїх захисників - чоловіків побили жорстокіше, по голові і по корпусу, від тяжких травм врятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили і відібрали», - додала вона.

«На мої крики «Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю» вони з гиденькими смішками казали: «А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо» – розповіла депутат.

Тому, на її думку «Війна вже повномасштабна. Не треба робити вигляд про суди, прокуратуру, вибори тощо».

«Врадіївку менти зрозуміли, посадили своїх. Врадіївка - це мінімально м'який формат, який Януковичу і його організованій злочинній групі зрозумілий», - зазначила вона.

«Перевертні з МВС отримали повний одобрямс на використання будь-яких методів захисту диктатури», - також підкреслила Оробець.

«Без Лідера спротиву протест має високі шанси втонути в крові, а держава - в диктатурі», - також упевнена вона.

 

Статьи по теме
Російських снайперів на Майдані не було: учасників Революції Гідності вбивали українські правоохоронці під впливом РФ – прокуратура
Російських снайперів на Майдані не було: учасників Революції Гідності вбивали українські правоохоронці під впливом РФ – прокуратура

Злочини коїлися руками українських правоохоронців, але "РФ мала величезний вплив на ухвалення цих рішень, зазначив Олексій Донський.
20.02 — 232

Генерал припустив, чи можливий в Україні
Генерал припустив, чи можливий в Україні "третій Майдан"

У нашій державі люди підіймаються за цінності та перспективи.
20.11.23 — 509

“Третій Майдан”: Росія готує масові заворушення в Україні
“Третій Майдан”: Росія готує масові заворушення в Україні

Про плани Росії вкотре розхитати внутрішню ситуацію в Україні дізналася розвідка українських партнерів.
19.11.23 — 446