Контракти.ua

1066  —  15.01.14
Регіональний Генеральний директор ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна/БМК призначений Керівником Академії ЕМАР
Регіональний Генеральний директор ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна/БМК призначений Керівником Академії ЕМАР

З 1 лютого 2014 року, Андрій Стогній, Регіональний Генеральний Директор ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна, Білорусь, Молдова та Кавказ (Andrey Stogniy, General Manager GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Ukraine and BMC region) призначений Керівником Академії Регіону ринків, що швидко розвиваються, і Тихоокеанського регіону (ЕМАР), Лондон, Великобританія.

Головним завданням ЕМАР Академії є розробка диференційованих можливостей, які дозволять регіону стійко розвиватися. Її роль полягає в тому, щоб зробити людей, які працюють в цьому ринку, джерелом конкурентної переваги. Слідуючи чотирьом етапам - діагностика, проектування, реалізація, інтеграція і зростання, - команда Академії працює з локальними командами менеджерів для визначення потреб у потенціалі, проводячи тренінги та навчальні програми для задоволення цих потреб, а також обміну кращими практиками.

Андрій Стогній, висококваліфікований фахівець, закінчив Київський Державний медичний університет, а також отримав ступінь MBA Міжнародного інституту менеджменту в Києві. Він приєднався до ГлаксоСмітКляйн (ГСК) в січні 2003 року і пройшов шлях від керівника відділу до Регіонального Генерального директора Україна, Білорусь, Молдова та Кавказ (БМК), отримавши дане призначення в 2011. Під його керівництвом Україна і регіон БМК показали сильне зростання, випереджаючи ринок в натуральному і вартісному вираженні минулого року, демонструючи успіх у покращенні доступу, диверсифікації портфеля і побудові довіри.

«Андрій привнесе значний комерційний досвід, розуміння споживача, знання та експертизу з ринків, що розвиваються, які стимулюватимуть подальший успіх Академії», - сказав Роджеріо Рібейро, Старший Віце-президент, Керівник Регіону ЕМАР (Rogerio Ribeiro, Senior Vice-President, Area Head of EMAP).

«Досвід та експертиза, які Андрій привнесе, як Керівник Академії забезпечать те, що ми в майбутньому зможемо продовжувати розвиток на платформі спадкоємності і успіху, закладеними його попередниками. Це призначення являє собою чудову можливість для всіх підрозділів ГСК, які співпрацюють з Академією», - сказав Фарід Патель, Віце-президент, Голова Комерційного підрозділу та Академії, EMAP (Fareed Patel, VP, Head of Commercial Operations and Academy, EMAP).

Андрій Стогній продовжуватиме виконувати обов'язки Регіонального Генерального Директора ГСК Україна і БМК до моменту оголошення його наступника.

Компанія ГлаксоСмітКляйн

Один зі світових лідерів фармацевтичної індустрії, що займається науковими дослідженнями в галузі фармацевтики і охорони здоров'я, присвячує свою діяльність поліпшенню якості життя людей, допомагаючи людям робити більше, почуватися краще і жити довше.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344