Контракти.ua

11940  —  30.12.13
Добкина предлагают проверить на сепаратизм
Добкина предлагают проверить на сепаратизм

Депутат от фракции Батькивщина Иван Стойко требует от СБУ и Генпрокуратуры дать правовую оценку сепаратистским призывам и другим высказываниям Михаила Добкина.

По мнению Ивана Стойко, выражения главы Харьковской облгосадминистрации в «Твиттере» направлены на разжигания межнациональной вражды и нарушение территориальной целостности Украины.

Соответствующие депутатские обращения Иван Стойко прислал главе СБУ Александру Якименко и Генеральному прокурору Виктору Пшонке.

Как известно, раньше губернатор Харьковщины Михаил Добкин заявил о необходимости отменить пакт Молотова-Риббентропа.

Статьи по теме
Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 753

В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст
В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст

У березні РНБО ухвалила рішення, відповідно до якого призупинено діяльність 11 проросійських партій. Цим рішенням також було покладено обов’язок на Міністерство юстиції подати відповідні позови щодо заборони діяльності цих партій.
22.06.22 — 956

В Україні заборонили діяльність партії
В Україні заборонили діяльність партії "ОПЗЖ"

Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова заборонив діяльності партії "Опозиційна платформа - За життя" на території України. Все майно політсили буде передано у власність держави.
20.06.22 — 603