Контракти.ua

14905  —  26.12.08
Сучасні ІТ-рішення для органів державного управління України
Сучасні ІТ-рішення для органів державного управління України

11 грудня 2008 року у м. Києві відбувся інформаційний семінар «Сучасні ІТ-рішення для органів державного управління України», який було організовано компанією «SAP Ukraine» за підтримки «Софт-Рейтинг Консалт». Основною темою семінару стало обговорення можливості втілення в життя ініціативи «Електронний Уряд» на базі сучасних інформаційних технологій компанії SAP.

В роботі семінару взяли участь представники Кабінету міністрів України, Міністерства фінансів України, Міністерства економіки України, Державної податкової адміністрації України, Міністерства палива та енергетики України, Державного агентства з інвестицій та інновацій, Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Міністерства промислової політики України, Міністерства аграрної політики України, Держкомінформатизації, МВС, МОУ, СБУ, Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій, Фонду державного майна України та інших державних організацій (всього 42 представника 20 організацій).

Низка міністерств та відомств виявила зацікавленість рішеннями SAP, з доповідями про які виступили фахівці SAP СIS (ТОВ «САП СНД»), SAP Ukraine (ТОВ «САП Україна») та «Софт-Рейтинг Консалт».

З рішеннями та проектами SAP, «Софт-Рейтинг Консалт» та УкрНЦ РІТ у сфері електронного уряду можна ознайомитись на відповідних сайтах:

http://www.sap.com/cis/industries/publicsector/index.epx

http://www.softrating.com.ua/index.php?menu=opinion&item=1

http://itdev.org.ua/

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344