Контракти.ua

14787  —  30.12.08
Портал Job5.com.ua стає Національним Інтернет-партнером AIESEC в Україні
Портал Job5.com.ua стає Національним Інтернет-партнером AIESEC в Україні

З грудня 2008 року молодіжна громадська організація AIESEC в Україні і портал Job5.com.ua офіційно розпочали програму національного партнерства, яке передбачає постійну співпрацю заради досягнення спільних цілей.

AIESEC вже впродовж 60 років надає можливість молоді у всьому світі розвивати в собі лідерський потенціал, отримувати необхідні для подальшої кар'єри знання і розвивати професійні навики. За 15 років розвитку організації в Україні це стало можливим завдяки активній і успішній співпраці з лідерами бізнес сектору.

Сприяння молоді в професійному розвитку та побудові власної кар’єри – одна з головних задач Job5.com.ua. Інтернет-портал намагається допомогти молоді дізнатись повну та актуальну інформацію про компанії-роботодавців та найкращі вакансії на ринку. Портал говорить з молоддю однією мовою та обговорює коло питань, що хвилюють молодих спеціалістів, випускників та студентів.

Ксенія Лагуновська, директор Job5.com.ua: «Основне мета Job5 – сприяти кар'єрному росту й розвитку молоді. Партнерством з AIESEC ми об'єднуємо наші зусилля в роботі з розвитку й зайнятості молодих людей – майбутнього потенціалу України».

Співпраця AIESEC і порталу Job5.com.ua заснована на постійному інформаційному обміні в рамках молодіжних ініціатив, що проводяться у сфері надання кар'єрних можливостей, професійному та особистісному розвитку молоді.

Любов Бєссонова, віце-президент з комунікацій AIESEC в Україні: «AIESEC – це організація, що надає можливість молодим людям розвиватись, отримувати унікальний досвід та будувати власну кар’єру. Ми впевнені у довгостроковому успіху спільної діяльності з нашим новим партнером Job5, адже наші організації схожі в своєму прагненні допомогти молодим людям віднайти себе».

***

На сьогоднішній день представництва AIESEC існують у більш ніж 100 країнах, об'єднують 32 тис. студентів і випускників, співробітничають з 3,5 тис. організацій і компаній по всьому світу. AIESEC в Україні представлений в 16 містах і 60 університетах.

Job5.com.ua – унікальний портал планування і побудови кар'єри для молоді! Портал допомагає знайти свій шлях у світі кар'єрних можливостей молодим фахівцям, студентам і випускникам ВНЗ. Портал забезпечує розвиток і зайнятість молоді, допомагає молодим фахівцям у кар'єрному зростанні, а також у визначенні їх професійної орієнтації. На порталі Job5.com.ua зібрані найактуальніші пропозиції, які можуть стати першими кроками у побудові кар'єри молоді. Це вакансії, стажування, програми розвитку для молодих фахівців, інформація для студентів про проходження переддипломної практики у провідних компаніях-працедавцях.

 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344