Контракти.ua

25797  —  29.11.13
Украина будет вынуждена пересмотреть свое решение по ЕС
Украина будет вынуждена пересмотреть свое решение по ЕС

Европейский комиссар по вопросам торговли Карел де Гюхт считает, что нынешний саммит «Восточного партнерства» в Вильнюсе запомнится не только достижениями, но и утерянными возможностями.

«Мы также запомним этот саммит и тем, что на нем не произошло», - сказал де Гюхт в ходе бизнес-форума в Вильнюсе.

Он высказал разочарование решением украинского правительства о приостановке подготовки к подписанию соглашения об ассоциации с ЕС и отметил, что укрепление торгово-экономических связей является движущей силой для процветания и демократического развития стран в современном мире.

«Я уверен, что рано или поздно Украина будет вынуждена пересмотреть это свое решение», - подчеркнул еврокомиссар.

По материалам: Интерфакс-Украина

Статьи по теме
Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 776

В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст
В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст

У березні РНБО ухвалила рішення, відповідно до якого призупинено діяльність 11 проросійських партій. Цим рішенням також було покладено обов’язок на Міністерство юстиції подати відповідні позови щодо заборони діяльності цих партій.
22.06.22 — 978

В Україні заборонили діяльність партії
В Україні заборонили діяльність партії "ОПЗЖ"

Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова заборонив діяльності партії "Опозиційна платформа - За життя" на території України. Все майно політсили буде передано у власність держави.
20.06.22 — 613