Контракти.ua

1850  —  29.11.13
Меркель утратила веру в Украину
Меркель утратила веру в Украину

Федеральный канцлер Германии Ангела Меркель уже не рассчитывает на подписание в пятницу Соглашения об ассоциации между Украиной и ЕС.

«У меня нет надежды на завтра, что Украина подпишет Соглашение об ассоциации с ЕС, но дверь остается открытой», - сказала Меркель, отвечая на вопрос немецких СМИ во время официально церемонии встречи глав делегаций саммита «Восточного партнерства».

Она также добавила, что к сожалению не все ожидания от этого саммита оправдались, однако ЕС готов к подписанию этого Соглашения и не закрывает такую возможность.

По материалам: Интерфакс-Украина

Статьи по теме
Резніков розказав, чому Україну не взяли в НАТО
Резніков розказав, чому Україну не взяли в НАТО

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель у 2008 році завадила членству України та Грузії в Північноатлантичному Альянсі, після чого Росія здійснила агресію проти цих країн.
16.04.23 — 573

65% європейців за Україну у ЄС у найближчі роки
65% європейців за Україну у ЄС у найближчі роки

Більшість європейців підтримують приєднання у найближчі роки України до Європейського Союзу.
22.03.23 — 756

Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 776