Контракти.ua

3512  —  25.11.13
Тягнибок назвал виновных в стычках милиции с участниками митингов
Тягнибок назвал виновных в стычках милиции с участниками митингов

Лидер партии «Свобода» Олег Тягнибок считает возникающие потасовки между правоохранителями и активистами провокацией со стороны милиции.

«Вчерашние и сегодняшние стычки – это результат брутальной и позорной провокации правоохранителей», - сказал он в понедельник в Киеве под стенами правительства.

По мнению лидера «Свободы», милиция чересчур агрессивно реагирует на митингующих, бьют дубинками не только по спине, но и по голове, а также применяют силу против женщин. Тягнибок считает, что акции в поддержку евроинтеграции могут проходить мирно, если не будет провокаций со стороны правоохранителей.

Он призвал собравшихся у стен правительства продолжить свой митинг, а к 18:00 подтягиваться на Европейскую площадь, где начнется общий митинг.

У здания Кабмина продолжают митинговать около 200 человек. Новых стычек с милицией практически не было.

По материалам: Интерфакс-Украина

Статьи по теме
Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 769

"У Путіна настануть дуже важкі часи": політолог анонсував шокувальне прозріння серед росіян

Ненависть російського диктатора Путіна до України і всього українського за 5 місяців жорстокої війни не змінилася.
13.07.22 — 1002

В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст
В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст

У березні РНБО ухвалила рішення, відповідно до якого призупинено діяльність 11 проросійських партій. Цим рішенням також було покладено обов’язок на Міністерство юстиції подати відповідні позови щодо заборони діяльності цих партій.
22.06.22 — 978