Контракти.ua

14054  —  15.12.08
Соціальні ініціативи REHAU та ТОВ «Реноме-Партнер» відзначено нагородою у конкурсі «Благодійник року 2008»
Соціальні ініціативи REHAU та ТОВ «Реноме-Партнер» відзначено нагородою у конкурсі «Благодійник року 2008»

В грудні 2008 року соціальну діяльність компанії REHAU та партнера ТОВ «Реноме-Партнер» в Рівненській області відзначено нагородою у номінації «Охорона здоров'я та просвітництво» в конкурсі «Благодійник року 2008».

Стратегія розвитку компанії REHAU по всьому світу передбачає активну участь в соціальних та благодійних проектах, допомогу малозабезпеченим та соціально незахищеним верствам населення, громадським організаціям, що не мають достатнього фінансування та потребують підтримки. З початку створення компанії керівництво підходить до організації соціальної активності так само серйозно й відповідально, як і до розвитку самого бізнесу. Соціальні ініціативи компанії REHAU активно підтримують й компанії-партнери. Зокрема, в Україні спільними зусиллями вже реалізовано проекти із засклення міських лікарень, дитячих садочків та дитячих будинків, будинків постійного перебування пенсіонерів та інвалідів в Донецькій, Київській, Рівненській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській областях. До реалізації даних проектів долучились наступні партнери компанії REHAU по всій країні: «Реноме-Партнер», ТМ «Мир Окон», «Круг», «М-Термо», «Алмар-пласт», «Віконний Двір», «Доміні-пласт», «Бінітек», «Будпласт», «Гарант+К°», «Гласстек»,  «Грінта», «Мегабуд», «Профстіль», «Черногуб», «Вінсо-Вікна». Компанія REHAU щиро вдячна своїм партнерам за підтримку, небайдужість та розуміння.

В грудні 2008 року соціальну діяльність компанії REHAU та партнера ТОВ «Реноме-Партнер» в Рівненській області відзначено нагородою у номінації «Охорона здоров'я та просвітництво» в конкурсі «Благодійник року 2008». Нагородження відбулося 5 грудня у Залі камерної та органної музики м. Рівне. Ініціатором конкурсу виступили Фундація імені князів-благодійників Острозьких та БФ «Благовіст». Переможцям конкурсу були вручені дипломи й спеціальні відзнаки «Бурштинові серця». Перемога в конкурсі для компанії REHAU та ТОВ «Реноме-Партнер» є результатом спільної благодійної акції «Зігріємо теплом», в рамках якої протягом 2008 року благодійну допомогу у вигляді сучасних металопластикових вікон отримали медичні заклади Рівненської області: Рівненська обласна дитяча лікарня, Демидівська районна лікарня, ендокринний диспансер м. Рівне, педіатричне відділення поліклініки №3  м. Рівне.

На даному заході були присутні: мер міста Рівне Володимир Хомко, перші особи області, генеральний директор  ТОВ «Реноме-Партнер» Надія Гладкевич, директор ТОВ «Реноме-Партнер» Микола Корж, головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко, керівник Львівської філії ТОВ «Рехау» Андрій Савчук, представники інших компаній-переможців. Разом з нагородженням переможців було проведено святковий концерт, благодійну лотерею та благодійний аукціон.

«Бурштинове серце» – незвичайна нагорода, що уособлює значення та важливість соціальної відповідальності в країні. Бурштин є найтеплішим каменем, який через віки проніс відгомін чистої та недоторканої природи. Він, хоча і є сльозами прадавніх дерев, символізує вірність і сонячну радість. А Рівненщина є регіоном з найбагатшими покладами цієї коштовності.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344