Контракти.ua

22647  —  06.12.08
Круглий стіл «Фінансова криза очима юридичних компаній»
Круглий стіл «Фінансова криза очима юридичних компаній»

11 грудня під час Круглого столу «Юридичної газети» (www.yur-gazeta.com) «ФІНАНСОВА КРИЗА ОЧИМА ЮРИДИЧНИХ КОМПАНІЙ. ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ КРИЗИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ НАДАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ У 2009 РОЦІ» розглядатимуться питання стосовно розвитку юридичних фірм в Україні в 2008 році та їхньої діяльності в період фінансової кризи.

11 грудня 2008 року, 15:00, Прес-центр «Дело» конференц-зал «Економіка» (м. Київ, вул. Володимирська, 49-А)

Під час Круглого столу обговорюватимуться такі теми:

1. «Підсумки діяльності національних та міжнародних юридичних фірм в Україні у 2008 році».

2. «Світова фінансова криза. Вплив на діяльність юридичних компаній».

3. «Поради керівників юридичних компаній щодо подолання наслідків фінансової кризи».

4. «Прогнозування розвитку ринку надання юридичних послуг у 2009 році».

5. «Анонс рейтингового дослідження ТОП-25 найкращих юридичних фірм України».

Участь у Круглому столі вже підтвердили представники провідних юридичних компаній України: Magisters, Asters, «Василь Кісіль і Партнери», «АНК», Arzinger, & Partners, Salans, Integrites, «Дмитрієва і Партнери», «Дубинський і Ошарова», «Павленко і Побережнюк», тощо.

«Юридична Газета» протягом п’яти років слідкує за розвитком ринку надання юридичних послуг: створенням та занепадом юридичних фірм у СНД та інших регіонах світу, стратегіями розвитку юридичних компаній та особливостями їх практичного впровадження. Організовуючи Круглий стіл, «Юридична Газета» дає змогу не лише обговорити актуальні на сьогодні питання, але й знайти можливі варіанти вирішення проблем.

Акредитація журналістів проводиться до 18:00, 10 грудня за тел. 531-94-46.

Участь у Круглому столі є безкоштовною.

За додатковою інформацією звертайтеся до Прес-служби «Юридичної газети».

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344