Контракти.ua

1146  —  18.09.13
«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» дарує своїм клієнтам 8 автомобілів з нагоди 10-річчя компанії
«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» дарує своїм клієнтам 8 автомобілів з нагоди 10-річчя компанії

З нагоди десятої річниці діяльності на українському ринку METRO пропонує своїм клієнтам неймовірні знижки, що сягають 50%, на широкий асортимент товарів. Масштабне святкування завершиться зірковим концертом у Києві, під час якого будуть розіграні 8 автомобілів FIAT.

Святкування 10-річчя METRO проходить під гаслом «Мегасвято! Мегазнижки! Мегаподарунки!». Зокрема, всі клієнти компанії можуть взяти участь в акції «Ваш METRO шанс», яка триває з 18 вересня по 15 жовтня 2013 року. Головними призами акції є 8 автомобілів FIAT марок Linea та Doblo. Щоб стати учасником розіграшу головних призів, необхідно у період проведення акції здійснити покупку у торговельному центрі METRO на суму від 500 грн. (з ПДВ), заповнити анкету учасника та залишити її у спеціальній скриньці біля виходу з магазину. Підсумки акції буде підбито 19 жовтня 2013 року під час святкового концерту за участю гурту «Скрябін» та Світлани Лободи, що відбудеться у Києві. Окрім можливості виграти один із 8 автомобілів, усі клієнти торговельних центрів METRO у Києві, що візьмуть участь в акції «Ваш METRO шанс», отримають безкоштовні запрошення на зірковий концерт.

Також у всіх центрах оптової торгівлі METRO в Україні протягом вересня - жовтня 2013 року відбуватимуться «Дні клієнта». У ході святкування «Дня клієнта» на відвідувачів торговельних центрів METRO очікують різноманітні дегустації, майстер-класи та презентації. Клієнти мають нагоду придбати широкий асортимент товарів зі знижками до 50%. Акційний асортимент включає в себе сотні найпопулярніших товарів продовольчої та непродовольчої груп, а також численні пропозиції «Купуй 2 одиниці товару за ціною 1-єї», а також «Купуй 3 одиниці товару за ціною 2-х».

«10-та річниця діяльності METRO в Україні – це важливий етап в розвитку компанії. З цієї нагоди ми хочемо подякувати нашим клієнтам за їх лояльність і запрошуємо приєднатися до святкування у наших торговельних центрах», - коментує Клаус Ретіг, директор «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Детальну інформацію про програму святкування у кожному торговельному центрі METRO Вашого міста можна отримати у співробітників відділу «Вхід клієнта» відповідного магазину або у Контактному центрі METRO за телефоном 0 800 501 401.

З моменту виходу на ринок України в 2003 році METRO Cash & Carry відкрила 29 класичних магазинів: чотири в Києві, три в Одесі, два у Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Харкові та Львові, по одному у Луганську, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Макіївці, Маріуполі, Сімферополі, Севастополі та Житомирі; та 4 «METRO бази»: в Кременчуці, Кіровограді, Тернополі та Луцьку. За 10 років діяльності в Україні METRO Cash & Carry інвестувала в національну економіку 545 млн. євро.

*********

METRO Cash & Carry управляє більш ніж 700 центрами оптової торгівлі в 29 країнах. Чисельність персоналу компанії нараховує більш ніж 120 000 чоловік, а обсяг її продажів за 2012 рік склав близько 32 млрд. євро. METRO Cash & Carry –– це торговельний підрозділ німецької METRO GROUP, однієї з найбільших торговельних компаній в світі. В 2012 році продажі METRO GROUP склали близько 67 млрд. євро. В 2 200 магазинах компанії в 32 країнах світу працює 280 000 чоловік. METRO GROUP складається з наступних підрозділів: METRO/Makro Cash & Carry – міжнародний лідер оптової торгівлі, гіпермаркети Real, Media Markt і Saturn – лідер торгівлі відео - та аудіотехнікою в Європі, а також універмаги Galeria Kaufhof.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344