Контракти.ua

31676  —  01.12.08
DJUICE: нова акція «Космонуль»
DJUICE: нова акція «Космонуль»

Для абонентів тарифного плану DJUICE «Talk non-stop», які цієї зими (з 1 грудня 2008 р. до 28 лютого 2009 р.) візьмуть участь у святковій акції «Космонуль», вартість перших 5 хвилин розмови в мережі становитиме 0 грн протягом року після замовлення.

DJUICE-акція «Космонуль» пропонує абонентам тарифного плану «Talk non-stop» розмовляти 5 перших хвилин дзвінка всередині мережі безкоштовно. Кожна наступна хвилина, починаючи з шостої, коштуватиме лише 5 копійок. Плата за з’єднання дзвінка становить 0,39 грн. Новим абонентам, які приєднаються до DJUICE на умовах тарифного плану «Talk non-stop», акція «Космонуль» буде підключена автоматично. Діджусівці, що вже користуються «Talk non-stop», можуть замовити «Космонуль» за номером 477*1 або за допомогою системи самообслуговування «Мій DJUICE» (https://my.djuice.com.ua/). Замовити акцію можна лише до 28 лютого 2009 року (включно). Участь в акції безкоштовна як для нових, так і для існуючих абонентів тарифного плану «Talk non-stop». Розмовляти за умовами акції «Космонуль» можна до 28 лютого 2010 р.

При переході на тарифний план «Talk non-stop» абоненти також матимуть можливість замовляти пакети текстових повідомлень. Зверніть увагу, що пакети послуг «Talk-pack», «SMS-pack» і «MMS-pack» та послуги «Friends», «Дует», «Улюблені номери» та «Нічний тариф» не будуть доступні.

Довідка про бренд:

DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, який був розроблений компанією Telenor (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, крім України, успішно працює в Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш, Чорногорії та Пакистані. У DJUІCE унікальне позиціонування на ринку, що забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку. Таким чином, абонентами DJUICE є 8,2 млн осіб (станом на 01.11.2008).

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 367

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 439

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 417