Контракти.ua

2321  —  11.08.13
В Одесі робітник прокуратури скоїв смертельне ДТП
В Одесі робітник прокуратури скоїв смертельне ДТП

Сьогодні зранку в Одесі сталося ДТП за участю працівника однієї з районних прокуратур, у якому загинув чоловік.  

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області.

За повідомленням, у ДТП потрапили автомобілі ВМW та ЗАЗ. Як з'ясувалося, водій і пасажир автомобіля ЗАЗ отримали тілесні ушкодження, один із чоловіків від отриманих травм помер у лікувальному закладі, а інший перебуває у лікарні у стабільному стані.

За фактом ДТП відкрито кримінально провадження за ч. 2 ст. 286 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років.

Для забезпечення об'єктивності розслідування зазначеного кримінального провадження його доручено слідчому відділу прокуратури Одеської області. Створена слідча група з числа досвідчених працівників. Наразі проводяться першочергові слідчі дії, а також призначені низка експертиз, у тому числі на вміст алкоголю в крові учасників ДТП.

«У зв'язку зі смертю одного з пасажирів автомобіля ЗАЗ, керівництво прокуратури Одеської області висловлює співчуття родичам і близьким, а також висловлює свою готовність надати необхідну організаційну допомогу і підтримку», - йдеться у повідомлені прокуратури.

Також у повідомлені йдеться про те, що співробітник прокуратури на час слідства відсторонений від займаної посади і відносно нього вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За повідомленням УНН.

Статьи по теме
Росія випустила по Одесі 19 ракет різних типів, половину збили
Росія випустила по Одесі 19 ракет різних типів, половину збили

Російські окупанти в ніч на 23 липня випустили по Україні 19 ракет різних типів, зокрема і балістику. Сили ППО збили майже половину з них.
23.07.23 — 333

Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в
Коли ситуація зі світлом в Одесі покращиться: в "Укренерго" дали прогноз

Ситуація зі світлом в Одесі та Одеському районі може покращитися з п'ятниці, 10 лютого. Зараз фахівці зосередилися на ремонті одного з головних енергетичних об'єктів регіону.
05.02.23 — 491

Кількість смертей на дорогах України зменшилася на 17%
Кількість смертей на дорогах України зменшилася на 17%

За 9 місяців 2022 року кількість аварій на автошляхах України зменшилася у 1,8 рази.
25.11.22 — 477