Контракти.ua

920  —  19.05.13
В Росії від сьогодні є громадське телебачення
В Росії від сьогодні є громадське телебачення

Громадське телебачення починає мовлення на території РФ. Новий російський федеральний канал, заснований на принципах суспільного мовлення, з'явиться сьогодні в 12.00 мск (11.00 за київським часом) автоматично і безкоштовно в мережах всіх операторів кабельного та супутникового телебачення.  

Як сказав в інтерв'ю генеральний директор Громадського телебачення Росії Анатолій Лисенко, канал носить просвітницькі функції і повинен стати новою площадкою для обговорення найактуальніших проблем, що хвилюють суспільство, а також засобом відкритого і прямої взаємодії між владою і громадянами.

«Ми покажемо глядачам авторські програми, що розповідають про маловідомі куточки країни, про культурне та громадсько-політичного життя РФ», - сказав він, підкресливши, що «основний акцент при складанні сітки мовлення буде зроблений на регіони».

«Ми пішли від того, щоб Москва займала більшу частину ефірного часу, і віддали його регіональним новинам і сюжетів», - заявив А. Лисенко.

Він підкреслив, що відкриється канал 25-хвилинним випуском новин, за ним піде програма «Велика країна», яка розповість про життя за межами столиці: про події та особистості в історії країни, про самоорганізацію регіонального співтовариства, вирішення загальногромадянських проблем, міжнаціональних відносин, передає УНН з посиланням на радіо «Маяк».

Статьи по теме
В ГУР розповіли про запаси ракет у Росії та динаміку виробництва
В ГУР розповіли про запаси ракет у Росії та динаміку виробництва

Наразі Російська Федерація має близько 270 одиниць крилатих ракет ЗМ-14 "Іскандер". Ворог щомісяця виробляє до 40 одиниць.
01.05 — 177

У посольстві США попереджають про
У посольстві США попереджають про "неминучий" напад на Москву з боку "екстремістів"

Посольство США в Росії попередило, що "екстремісти" планують теракт у Москві, через кілька годин після того, як російські спецслужби заявили, зірвали запланований обстріл синагоги терористами "Ісламської держави".
09.03 — 232

РФ може воювати з Україною з нинішньою інтенсивністю щонайменше два роки, - розвідка Литви
РФ може воювати з Україною з нинішньою інтенсивністю щонайменше два роки, - розвідка Литви

Литовська військова розвідка оцінює, що Росія матиме достатні ресурси для ведення війни проти України із нинішньою інтенсивністю, вірогідно, принаймні щонайменше два роки.
07.03 — 219