Контракти.ua

600  —  25.04.13
Програма на Windows Phone допомагає літати зручніше
Програма на Windows Phone допомагає літати зручніше

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» випустив мобільну програму «Київ Бориспіль» для Windows Phone, що допомагає пасажирам ефективніше планувати свій час в аеропорту

Власникам смартфонів, які працюють на операційній системі Windows Phone, стало зручніше користуватися послугами аеропорту «Бориспіль». Напередодні травневих свят у магазині Windows Phone з’явилася нова програма «Київ Бориспіль» від українських розробників – компанії «Елеганс Україна». Вона дозволяє переглядати розклад рейсів, замовляти таксі та бронювати готель неподалік від аеропорту.

Пасажирам тепер достатньо лише підписатися на свій рейс в онлайн-табло і програма повідомить про початок посадки та вкаже на потрібний номер виходу, тож користувач отримає нагадування, навіть перебуваючи в Duty Free чи ресторані. Для пасажирів, що прилетіли до Києва, «Київ Бориспіль» пропонує можливість замовити таксі, зателефонувавши до служби Sky Taxi прямо із програми. Така ж послуга доступна для охочих забронювати кімнату в готелі «Бориспіль» чи готелі «Аеропорт».

«Користувачі телефонів на Windows Phone першими отримали мобільну програму від аеропорту «Бориспіль» і можуть оперативно отримувати всю необхідну інформацію та планувати свою подорож. Окрім того, хмарна платформа Windows Azure допомагає аеропорту без капітальних інвестицій у власне обладнання використовувати потужні та надійні ресурси нашої хмари», – говорить Андрій Терехов, директор департаменту стратегічних технологій «Майкрософт Україна.

Хмарна платформа Windows Azure надає набір сервісів для побудови та підтримки будь-яких програм у «хмарі», а також можливість керувати ними, використовуючи центри обробки даних від Microsoft. Windows Azure допомагає зберігати великі обсяги даних та оперативно обробляти їх, сплачуючи лише за ті ресурси, які використовуються.

Вже більше 200 тис. клієнтів у всьому світі користується Windows Azure, серед них представники як малого, так і великого бізнесу. Понад 50% підприємств зі списку Fortune 500 передплачують сервіс, і щоденно з’являється близько 1000 нових передплатників.

Мобільну програму «Київ Бориспіль» можна вже зараз безкоштовно завантажити із магазину програм Windows Phone Store.

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 333

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 414

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 396