Контракти.ua

1111  —  25.03.13
«Свобода» готує етнічні чистки - Колесніченко
«Свобода» готує етнічні чистки - Колесніченко

Депутат парламенту від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко вбачає в діях фракції «Свобода», що запросила у спікера інформацію про національність народних депутатів VII скликання, далекосяжні плани влаштувати етнічні чистки.

«Інакше «нову ініціативу» «Свободи», як підготовку до етнічних чисток і спробу посіяти в суспільстві ворожнечу за етнічною ознакою, складно оцінити. Адже такого роду дії в країні, де, за даними останнього перепису, проживає більш як 130 національностей, щодня використовується близько 20 мов, 15 мільйонів громадян якої належать до етнічних і мовних меншин, викличуть гостре соціальне протистояння», - написав депутат у своєму блозі на Українській правді.

За його даними, «за наявною інформацією, яку нам треба перевіряти, представники неонацистських організацій України замовили зразки «циркулів для визначення раси», що знаходяться в концтаборах Дахау і Бухенвальд». З чого Колесніченко робить висновок, що «представники неонацистських організацій» мають намір за допомогою таких циркулів «у масовому порядку» перевіряти співгромадян на відповідність справжньому українському етносу.

Колесніченко повідомляє, що «неонацистський запит» депутатів від «Свободи» з приводу національності парламентарів він вже переклав англійською і відправив депутатам європарламенту, щоб вони розуміли, «хто сьогодні у нас є так званою «парламентською меншістю».

Нардеп у своєму блозі висловлює нерозуміння того, що в опозиційному союзі з «Свободою» виступають Кличко з Яценюком. Тим паче, що «у Яценюка, відповідно до стандартів «Свободи», з чистотою українських етнічних коренів до сьомого коліна також не все прозоро».

 

Статьи по теме
ЛСР заявляє, що їхній рейд у РФ зірвав плани Путіна щодо наступу
ЛСР заявляє, що їхній рейд у РФ зірвав плани Путіна щодо наступу

Прорив кордону Російської Федерації дозволив зірвати плани армії російського диктатора Володимира Путіна щодо наступу, які були присвячені "перемозі" у виборах президента.
21.03 — 186

Легіон
Легіон "Свобода России" обіцяє відплачувати РФ за кожен її обстріл Харкова

За час захисту України Харківська область стала другою домівкою для легіону "Свобода России" (ЛСР). Бійці обіцяють відплачувати терористам за кожен удар по Харкову.
15.02 — 244

Бій у Бєлгородській області: Легіон
Бій у Бєлгородській області: Легіон "Свобода Росії" розповів про результати

Російські добровольці запевнили, що виконали всі поставлені завдання та успішно повернулися на територію України.
18.12.23 — 495