Контракти.ua

1779  —  19.03.13
Кличко буде цілитись на електорат Партії регіонів
Кличко буде цілитись на електорат Партії регіонів

Наразі малоактивна участь Віталія Кличка і решти керівництва партії УДАР в акції «Вставай, Україно!» може пояснюватися тим, що Кличко розраховує завоювати електорат, який відходить від Партії регіонів.

Таку думку висловив політолог Сергій Таран.

У коментарі для ZAXID.NET 19 березня Сергій Таран наголосив, що для того, аби зрозуміти позицію Віталія Кличка щодо акції «Вставай, Україно!», потрібно побачити його подальші кроки.

«Якщо це буде просто неучасть Кличка у цих протестах, то це буде достатньо невдалий крок, який викликатиме дуже багато питань і мало відповідей. Однак якщо після цього він спробує мобілізувати резерви, які він має і яких не має об’єднана опозиція, насамперед – розчарований електорат Партії регіонів і невизначених виборців Півдня і Сходу України, то цей крок може бути стратегічно виправданим», - зазначив політолог.

«Електорат Кличка більш розкиданий по Україні, ніж в опозиції, і він має шанс взяти частину електорату партії влади на Сході України. Якщо він це зробить, тоді буде зрозуміло, чому він не бере участь в акціях протесту», - додав Сергій Таран.

Статьи по теме
Кличко: Київ збільшує загальну допомогу захисникам до 6,5 млрд грн
Кличко: Київ збільшує загальну допомогу захисникам до 6,5 млрд грн

Київрада на сьогоднішньому засіданні голосуватиме за збільшення допомоги захисникам з бюджету столиці ще на понад 1,5 млрд гривень.
12.04 — 219

У Криму затонув російський корабель
У Криму затонув російський корабель "Тарантул": в ISW розповіли, хто до цього причетний

Окупаційна армія втратила ще одну важливу одиницю озброєння в Чорному морі.
20.01 — 453

У Севастополі затонув російський сторожовий корабель типу
У Севастополі затонув російський сторожовий корабель типу "Тарантул", - АТЕШ

У тимчасово окупованому Севастополі декілька тижнів тому затонув російський сторожовий корабель типу "Тарантул". Ймовірно, це сталося після атаки українських морських дронів.
19.01 — 446